Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Student- & Ungdomslägenheter

På Campus Roslagen finns din studentbostad med eget kök. Bostäderna ligger nära service, handel, skogen, elljusspår och sjön Sommaren. Med en kort promenad når du Norrtäljes gemytliga stadskärna. Nedan kan du kolla genom vårt utbud, när du har bestämt dig måste du fylla i en ansökan via vår bostadsportal.

Bostäder för studenter, unga och nyrekryterade

Vi har totalt 384 bostäder på Campus Roslagen. Bostäderna ligger i parkmiljö som härstammar från regementet som låg här tidigare. Våra bostäder finns i anrika hus byggda i tegelsten som ursprungligen användes av regementet. På senare år har vi byggt flera nya hus i trä och hög miljöstandard. Alla bostäder håller hög standard och är väldigt fräscha.

Hos oss hittar du ettor i storlekar mellan 12  kvm och 45 kvm med eget kök eller pentry samt egen dusch och toalett.

Bostad för dig med husdjur

Du som har husdjur är mer än välkommen till Campus Roslagen eftersom vi erbjuder omöblerade lägenheter på Vilhelm Mobergs gata 1, 5, Albert Engströms gata 12, 14 och Kaserngatan 7 där husdjur är tillåtna.

Studentbostad i korridor

Tråkigt att bo själv? Vi har 7 korridorsrum med egen toalett/dusch och gemensamt kök att välja mellan på Kaserngatan 12.

10 månaders hyra

Som boende har du 10 månaders hyra: gäller adresserna: Kaserngatan 4-9, 12, Vilhelm Mobergs gata 1 & 5 samt Albert Engströms gata 10,12,14. Juni och juli är hyresfria (du måste ha flyttat in senast 1 mars första året för att få hyresfritt samma år). (På Albert Engströms Gata 16 gäller 12 månaders hyra.) I hyran ingår:

  • El/värme
  • Varmvatten
  • Internet

I tvättstugorna är det maskiner med självdoserande tvätt- och sköljmedel. Du kan antingen välja att hyra en lägenhet som är möblerad eller omöblerad.

Bostad för ung eller nyrekryterad

Letar du efter ett boende i Norrtälje? Är du under 28 år gammal eller nyrekryterad i Norrtälje kommun så kan du få hyra bostad på Campus Roslagen. Nedan kan du läsa om kriterierna för att få bo här, samt hur du anmäler ditt intresse. Notera att studerande alltid har förtur och att samtliga hyreskontrakt med unga och nyrekryterade är tidsbestämda. Läs mer här.

Studentbostad på Campus Roslagen

Campus Roslagen är ett kommunalt kunskapsföretag med uppgift att bedriva eftergymnasial utbildning, tillhandahålla studentbostäder och verka för ett vitalt näringsliv i Norrtälje. Vi sätter en stolthet i att leverera studentbostäder av hög kvalitet både gällande lägenheternas standard och vår service till dig som hyresgäst.

Frågor om studentbostad:

För att vara behörig bostad på Campus Roslagen behöver du studera minst halvtid på en CSN-berättigad utbildning som är eftergymnasial.

Här kan du läsa mer om boende under studietiden på Campus Roslagen och hur våra elever upplever det.

Att göra på Campus Roslagen

Campus Roslagen är ett grönskande område som tidigare var Norrtäljes regemente. Här finns restaurang, café, gym, utegym, sporthall och utbildningslokaler. Du har nära till både handelsområdet Norrtäljeporten och Flygfältets handelsområde med ett brett utbud av butiker, gym, livsmedelsaffärer, restauranger, postservice samt apotek.

Elljusspår finns också med tre olika sträckningar: 2,5 km, 5,6 km och 7 km. Spåren är upplysta och används som skidspår vintertid.

Läs mer