logo

Hitta din studentbostad i Norrtälje

Hyr fräsch studentbostad nära naturen

354 studentbostäder i Norrtälje

Hitta bostad på Campus Roslagen

På Campus Roslagen finns din studentbostad med eget kök. Bostäderna ligger nära service, handel, skogen, eljusspår och sjön Lommaren. Med en kort promenad når du Norrtäljes gemytliga stadskärna.

Nedan kan du kolla genom vårt utbud. När du bestämt dig måste du fylla i en ansökan via vår bostadsportal.

Är du ung (20 till6 28 år) eller nyrekryterad i kommunen och letar bostad? Läs mer här.

SE LEDIGA STUDENTBOSTÄDER JUST NU

Lägenhetstyper

Lägenheter Inga inlägg hittades

Loading..

Våra studentbostäder

Vi har totalt 384 studentbostäder på Campus Roslagen. Bostäderna ligger i parkmiljö som härstammar från regementet som låg här tidigare. Våra bostäder finns i anrika hus byggda i tegelsten som ursprungligen användes av regementet. På senare år har vi byggt flera nya hus i trä och hög miljöstandard. Alla studentbostäder håller hög standard och är väldigt fräscha.

Hos oss hittar du ettor i storlekar mellan 12  kvm och 45 kvm med eget kök eller pentry samt egen dusch och toalett.

Studentbostad för pälsdjursallergiker

För att säkerställa att du som pälsdjursallergiker ska kunna bo hos oss är såväl fastboende som besökande husdjur förbjudna i flertalet av våra hus.

Studentbostad för dig med husdjur

Du som har husdjur är mer än välkommen till Campus Roslagen eftersom vi erbjuder omöblerade lägenheter på Vilhelm Mobergs gata 1, 5 eller Albert Engströms gata 12, 14 – i dessa lägenheter är husdjur tillåtna.

Studentbostad i korridor

Tråkigt att bo själv? Vi har 7 korridorsrum med egen toalett/dusch och gemensamt kök att välja mellan på Kaserngatan 12.

Studentbostad med 10 månaders hyra

Som student har du 10 månaders hyra: Gäller adresserna: Kaserngatan,4-9,12, Vilhelm Mobergs gata 1 & 5 samt Albert Engströms gata 10,12,14. Juni och juli är hyresfria (du måste ha flyttat in senast 1 mars första året för att få hyresfritt samma år). (På Albert Engströms Gata 16 gäller 12 månaders hyra.)

I hyran ingår

  • el/värme,
  • varmvatten,
  • internet

I tvättstugorna är det maskiner med självdoserande tvätt- och sköljmedel.

Du kan antingen välja att hyra en lägenhet som är möblerad eller omöblerad.

Studentbostad på Campus Roslagen

Campus Roslagen är ett kommunalt kunskapsföretag med uppgift att bedriva eftergymnasial utbildning, tillhandahålla studentbostäder och verka för ett vitalt näringsliv i Norrtälje. Vi sätter en stolthet i att leverera studentbostäder av hög kvalitet både gällande lägenheternas standard och vår service till dig som hyresgäst.

Frågor om studentbostad:

För att vara behörig bostad på Campus Roslagen behöver du studera minst halvtid på en CSN-berättigad utbildning som är eftergymnasial.

 

Att göra på Campus Roslagen

Campus Roslagen är ett grönskande område som tidigare var Norrtäljes regemente. Här finns restaurang, café, gym, utegym, sporthall och utbildningslokaler. Du har nära till både handelsområdet Norrtäljeporten och Flygfältets handelsområde med ett brett utbud av butiker, gym, livsmedelsaffärer, restauranger, postservice samt apotek.

Elljusspår finns också med tre olika sträckningar: 2,5 km, 5,6 km och 7 km. Spåren är upplysta och används som skidspår vintertid.

Naturen på Campus Roslagen

I anslutning till Campus Roslagen finns ett stort naturområde som heter Nordrona. Området blandar skog, öppna marker och berg som sluttar ner mot Lommaren. Sjön omsluter naturområdet i norr och i väst.

Under sommaren kan vi varmt rekommendera ett besök till den nordvästra delen om du är naturintresserad. På vägen dit finns chans att du kommer möta betesdjur. På plats når du ett område med som har klassats som Naturvärdesklass 2, som är det näst högsta klassningen.

Andra aktiviter

Campus Roslagen är fullt med saker att göra på fritiden för dig som gillar sport och friluftsliv.