logo

Lokaler

Hyr lokaler i Norrtälje

Söker du lokal för verksamheter, kontor eller utbildning? På Campus Roslagen hyr vi ut allt från den lilla kontorslokalen till större utrymmen lämpliga för hela verksamheter och utbildningsutrymmen. Våra lokaler och kontor ligger i naturnära, mysigt område med bra kommunikationer både in till centrala Norrtälje och till Stockholm.

Hyr lokaler i Norrtälje

Lokaler

Lediga objekt Inga inlägg hittades

Loading..

Våra lediga lokaler i Norrtälje

Lokaler för alla ändamål

På detta charmiga gamla garnisonområde finns verksamheter från det lilla till det stora. På området verkar allt från utbildningsenheter till forskningscentra, restaurangverksamheter till lokala, småföretag. Här sitter du bekvämt, med en trygg och säker hyresvärd, i trevliga historiska byggnader. Våra kontrakt förhandlas enskilt för de större lokalerna och på minst ett år för de mindre enskilda kontorsrummen.

Våra lokaler och kontor ligger i naturnära, mysigt område med bra kommunikationer både in till centrala Norrtälje och till Stockholm. Är du bilburen kommer du smidigt ända fram med bil. Det går även väldigt bra att pendla till området, eftersom hållplatsen och pendlarparkeringen Campus Roslagen ligger bara några hundra meter från dina lokaler.

Oavsett vilka dina behov är har vi lokalen eller kontorsutrymmet för dina behov. Från det lilla till det stora – oavsett verksamhet. Hör gärna av dig för mer information och info om vilka lokaler som finns lediga just nu!

Hyr lokal och kontor i Norrtälje

Behöver ni nya lokaler erbjuder Campus Roslagen ett brett utbud av lokaler för alla tänkbara verksamheter och behov. Vi har företagslokaler för kontor, industri, produktion och lager. Vi hittar lokaler som passar för just dina behov. Våra lokaler och kontor ligger i trevligt, naturnära område med bilväg ända fram, nära bussplats och nära småstadens service och utbud.

I de flesta av våra kontorsutrymmen finns tillgång till gemensamma bokningsbara konferensutrymmen. Fiber finns i byggnaderna, men hyresgästen sköter själv om abonnemang. På området finns laddstolpe för elbil samt möjlighet att hyra parkeringsplatser.

Kontorsrum med bra läge

Söker du ett mindre kontor för dig själv eller dig och en eller två medarbetare? Hos Campus Roslagen kan du hyra kontorsrum med del i gemensam yta med korridor, lunchrum, toalett och kapprum. Du får även tillgång till gemensamt bokningsbart konferensrum. Från 12-23 kvm och till rimliga priser.

Större lokaler för kontor och verksamheter

Hos Campus Roslagen hittar du lokaler och kontorsutrymmen även för de större verksamheterna. I lokalerna finns egna eller del i gemensamma utrymmen med toalett, kök och dusch. Här får du även tillgång till bokningsbart konferensrum.