Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Kontorsrum

Våra kontorsrum ligger i ett trevligt och naturnära område med bilväg ända fram. Byggnaderna med kontorsrum ligger nära busshållsplats, vackra promenadstråk och Norrtälje stads service och utbud.

Kontakta oss

Hyr kontorsrum på Campus Roslagen

Att hyra kontorsrum på Campus Roslagen erbjuder en unik kombination av naturnära omgivningar och närhet till stadens puls. Campus Roslagen, beläget i en lummig och inspirerande miljö, ger företag och entreprenörer möjlighet att arbeta i en lugn och kreativ atmosfär, samtidigt som man har enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Med bussförbindelser bara ett stenkast bort och ett urval av restauranger inom gångavstånd, blir det enkelt att kombinera det bästa av två världar.

Vi erbjuder ett stort urval av olika kontorsrum i varierande storlekar. När du hör av dig till oss så ser vi tillsammans över dina specifika behov och önskemål, såsom storlek på kontorsrum, önskad uthyrningsperiod och eventuella särskilda krav som du har för din arbetsplats.

Lediga kontorsrum

Kaserngatan 1

Kontorsrum i korridor – 110B

2 692 kr/mån exkl. moms
Antal rum:
1
Storlek:
11 kvm
Tillgänglighet:
Ledig enligt överenskommelse
Läs mer
Kaserngatan 1

Kontorsrum i korridor – 29+30A

7 083 kr/mån exkl. moms
Antal rum:
2
Storlek:
36 kvm
Tillgänglighet:
Ledig 2024-10-01 eller enligt överenskommelse
Läs mer
Kaserngatan 1

Kontorsrum i korridor – 33

3 078 kr/mån exkl. moms
Antal rum:
1
Storlek:
12 kvm
Tillgänglighet:
Ledig enligt överenskommelse
Läs mer
Kaserngatan 1

Kontorsrum i korridor – 10

4 011 kr/mån exkl. moms
Antal rum:
1
Storlek:
17 kvm
Tillgänglighet:
Reserverad
Läs mer

Bra kontorsrum till rimliga priser

Söker du ett mindre kontor för dig själv eller dig och en eller två medarbetare? Hos oss kan du hyra kontorsrum med del i gemensam yta med korridor, lunchrum, toalett och kapprum. Du får även tillgång till gemensamt bokningsbart konferensrum. Från 12-23 kvm och till rimliga priser.

Campus Roslagen strävar efter att göra processen att hyra kontorsrum så smidig och anpassningsbar som möjligt, med målet att stödja och främja företagande och innovation i en inspirerande miljö.

Kontakta oss