logo

Hitta ditt förråd i Norrtälje

Hyr förråd i Norrtälje

Campus Roslagen i Norrtälje hyr ut allt förvaringsutrymmen och förråd. Bara några minuter från Norrtäljes vackra stadskärna hittar du de optimala förvaringslösningarna för dina behov. Förråden ligger bekvämt till och du når ditt utrymme med bil – ända fram till dörren. Vi erbjuder både kallförråd och varmförråd i olika storlekar, beroende på dina behov.

DE FLESTA AV VÅRA FÖRRÅD ÄR FÖR NÄRVARANDE BOKADE

För att se vilka förråd, lokaler och parkeringsplatser som är lediga, SE LEDIGA OBJEKT.

Längre ner på denna sida hittar du en sammanställning av alla de förråd som Campus Roslagen tillhandahåller. Just nu är majoriteten av objekten uthyrda. Hittar du inga lediga under lediga objekt finns det inga lediga förråd att hyra.

Vid frågor, kontakta Marianne Edlund som ansvarar för lokaluthyrning.

Hyr förråd i Norrtälje

Vårt utbud av förråd

Förråd Inga inlägg hittades

Loading..

Vårt utbud av förråd

Kallförråd för alla typer av behov

Våra kallförråd med egen port finns från storlekarna 35-130 kvm. Flera av dessa har egen garageport med en höjd från 2,75-3,30 vilket ger gott om utrymme för att förvara även de stora sakerna. Hyran för dessa förråd beror på storlek och utrymme.

För dig som bara behöver enklare förvaring finns även enskilda förråd på 15-35 kvm. Förråden är i samma utrymme men separerade med träskivor och galler.

Varmförråd med grundvärme

Varmförråden med grundvärme har en öppen planlösning och med egen garageport som öppnas från insidan. Porten är på 3,30 m och storleken på utrymmet ca 50 kvm.

Förvaringen du behöver

Vi löser förvaringen för dig oavsett om du behöver ett tillfälligt förråd eller en större lagerlokal för ditt produktlager. Vi är ett pålitligt kommunalt bolag som gör vårt bästa för att alla våra hyresgäster ska trivas, oavsett om det gäller ett litet förrådsutrymme eller ett större kallförråd för lager.

Specifikation för alla våra olika förråd och förvaringsutrymmen hittar du nedan. Vid frågor, tag gärna kontakt, så berättar vi mer om våra lediga utrymmen och vilket förråd som passar bäst för just dina behov.

 

Optimalt läge för förråd och förvaring i Norrtälje

Campus Roslagens förråd och förvaring ligger perfekt till vid Södra infarten till Norrtälje. Bara 40 minuter från Stockholm och några kilometer från centrala Norrtälje.

 

Smidigt med bil till ditt förråd

Åker du från Norrtälje centrum når du ditt förråd vid Campus Roslagen på bara några minuter. Du kör längs Stockholmsvägen och svänger mot Campus Roslagen där du hittar alla våra förråd.

 

Med buss till ditt förvaringsutrymme på Campus Roslagen

Kommer du från Stockholm tar du buss 676 till hållplats Campus Roslagen och går sedan några hundra meter för att nå förrådet på campus-området. Från Norrtälje busstation går buss nr 676, 621 eller 653 som tar dig till Campus Roslagen på bara fem minuter.