logo

Föreläsningssalar och mötesrum

Hyr utbildningssal eller mötesrum

På Campus hittar du ljusa, rymliga föreläsningssalar och mötesrum för alla typer av möten och evenemang.

Campus Roslagen har ett stort utbud av mötesrum och salar för föreläsningar och evenemang som du kan hyra. Rummen är stora, ljusa och utrustade för möten och föreläsningar med projektor, webkamera, hörslinga och högtalaranläggning. Självfallet finns det även tillgång till internet och en whiteboardtavla i alla utrymmen.

Föreläsningssalar och mötesrum

Föreläsningssalar och mötesrum

Utbildningslokaler Inga inlägg hittades

Loading..

Föreläsningssalar och utbildningssalar

Planerar du att arrangera en föreläsning eller ett event i Norrtälje? Kanske behöver du en sal för en utbildning? På Campus finns två stora föreläsningssalar med gott om plats för publik.

Föreläsningssal Havet, Astrid Lindgrens gata 2 A

Havet erbjuder 147 fasta sittplatser med uppfällbar bordsskiva. Utrymmet är luftigt och stort och ligger bra till nära parkering och busshållplats. Lokalen är handikappsanpassad och i rummet finns all den tekniska utrustning som behövs för ett större möte eller event.

Föreläsningssal Sjösala, Evert Taubes gata 1

Sjösala är en trivsam föreläsningslokal i vår huvudbyggnad på Evert Taubes gata 1. Här finns 84 fasta sittplatser med uppfällbar bordsskiva. Lokalen har teknikutrustning, webkamera, projekter och högtalaranläggning. Utrymmet ligger trivsamt och här finns möjlighet att träffa på flera av våra studerande och bekanta dig med vår dagliga verksamhet. Salen ligger intill en stor, trivsam lobby.

Närstudier trots pandemin

Mötesrum och mindre utbildningssalar

Behöver du hyra mötesrum för breakouts i anslutning till din föreläsning eller ditt event? Det löser sig hos oss. I anslutning till vår föreläsningssal Sjösala ligger ett antal mindre mötesrum där du kan ha mindre möten. Det är möjligt att boka rummen i samband med ett större event, men även att bara boka ett litet rum för att arrangera ett möte eller sammanträde.

Vi försöker alltid att hjälpa till att hitta så ändamålsenliga lokaler som möjligt utifrån syfte och de krav som varje utbildning och möte ställer. Anpassningar av lokalerna kan också i vissa fall göras utifrån de önskemål som du som utbildnings- eller mötesanordnare har.

Kontakta oss för mer info om föreläsningssalar och mötesrum!

För att få mer information om lediga föreläsningssalar och mötesrum kan du ringa eller skicka ett mail till oss. Vi gör allt för att hitta en så bra lösning för dig som möjligt.

Vi svarar på alla dina frågor angående våra utrymmen: info@campusroslagen.se, 0176 – 28 61 64