logo

Uthyrning

UTHYRNING: SÖKER DU STUDENTLÄGENHET?

Hyr våra moderna studentlägenheter utan kötid

Bostäder för studerande, nyrekryterade och unga

Ska du börja studera i Stockholms län? Letar du studiebostad i Norrtälje eller Stockholm?

Då har vi det perfekta alternativet för dig. På Campus Roslagen har vi ett stort antal hyreslägenheter för dig som studerar, är nyrekryterad i kommunen eller mellan 20 och 28 år gammal och har en fast anställning. Här finns möblerade eller omöblerade bostäder på 12-45 kvm. Perfekt avstånd för smidig pendling till Stockholm och med gångavstånd till Norrtälje stad. Oavsett om du letar boende för kortare eller längre tid, finns det gott om valmöjligheter hos oss på Campus Roslagen.

Kolla in de lediga bostäderna här.

Bostadsgaranti för dig som studerar vid Campus Roslagen

Visste du att du som ska studera vid Campus Roslagen är garanterad en bostad vid terminsstart? För att hanteringen ska gå till på rätt sätt behöver du logga in via vår bostadssida för att hitta aktuella, lediga studentlägenheter.

Kolla in utbudet och anmäl intresse här.

Här kan du läsa mer om hur det är att bo på Campus Roslagen.

Uthyrning

För arbetsgivare

Nu kan vi även erbjuda tidsbegränsade kontrakt på maximalt 1 år till din nyrekryterade personal, kontraktet skrivs med arbetstagaren. Du kan även hyra en företagslägenhet med ett tidsbegränsat avtal där företaget står på kontraktet. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

UTHYRNING: LETAR DU KONTOR, FÖRRÅD ELLER UTBILDNINGSLOKAL?

Vi har även uthyrning av verksamhetslokaler, kontor och förråd. En översikt av de olika förråden som finns på området finner du genom att klicka FÖRRÅD i väljaren nedan.

För enstaka utbildningstillfällen finns möjlighet att hyra en utbildningssal eller någon av aulorna, Sjösala och Havet. Anordnare av utbildning på eftergymnasial nivå erbjuds att hyra utbildningslokal på individuell basis.

Mer information finner du under UTBILDNINGSLOKALER

Det som finns ledigt, vare sig det är ett mindre kontorsrum, en större lokal eller ett förråd kommer att presenteras under LEDIGA OBJEKT.

Lediga objekt Inga inlägg hittades

Loading..

Lägenheter Inga inlägg hittades

Loading..

Förråd Inga inlägg hittades

Loading..

Utbildningslokaler Inga inlägg hittades

Loading..