Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Utbildningsmässa och fika med Campus

Publicerat:

Renoveringen av studierummen är klart

Jag ser fram emot att rummen kommer fyllas med fler studerande och höra röster i lobbyn under fikapaus och luncher.

Träffa nya och fler studerande, fika med Campus

Min underbara kollega Katrin är full av sprudlande idéer och från och med torsdag kommer vi att ha “Fika med Campus”. Det kan ibland bli lite anonymt och ensamt att flytta till en annan ort för att studera. Visst, man har mycket studier men ibland behöver man träffa andra människor och prata om annat än bara studier. Vi ser verkligen fram emot att träffas då även vi får göra nya bekantskaper som vi annars inte skulle ha träffat.

Här kan du läsa om hur det är att bo vid Campus Roslagen

Utbildningsmässan på Culinar

Barn och utbildningskontoret anordnade en utbildningsmässa på Culinar. Det var mycket fint anordnat med snygga skyltar bakom varje utställare och en härlig fruktskål. Det var bra uppslutning av utställare. Ett superbra tillfälle för oss på Campus Roslagen att knyta fler kontakter och nätverka.

Utbildningsmässa Campus Roslagen i Norrtälje

Ny kurs – Klimatneutral uppvärmning

Ibland blir det snabba puckar med att försöka få kontakt med företag om olika utbildningar. En kort kurs inom klimatneutral uppvärmning kommer att ansökas via TUC.

Vill ni veta mer? Ring mig på 072-070 27 58

Till sist vill vi säga tack till TUC och Utbildningsledare Helena Fag som kom på besök. Tack för trevliga samtal och givande möten!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson