Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Hotel & Restaurant Manager

Vad gör en Hotel & Restaurant Manager?

Som Hotel & Restaurant Manager leder, planerar och utvecklar du verksamheten. Med dina specialiserade kunskaper inom hållbart ledarskap och teamarbete, kommunikation, Food & Beverage management, värdskap och service coachar du arbetsgruppen och arbetet.

Genom att effektivt hantera utbud och efterfrågan bidrar du till företagets lönsamhet, samtidigt som du samarbetar med försäljning och marknadsföring för att uppnå detta mål.

Vad lär du dig under YH-utbildningen?

För att effektivt guida och utveckla en personalgrupp på ett pedagogiskt och anpassat sätt, får du kunskaper inom olika ledarstilar, gruppdynamik och konflikthantering. Dessutom förbereder du dig inom arbetsrätt, rekrytering och personalvård för att kunna hantera personalrelaterade frågor på ett professionellt sätt. Eftersom många arbetsplatser organiserar evenemang, inkluderar programmet också utbildning i eventplanering.

Plats:

Norrtälje

Utbildningslängd:

2 år

Studietakt:

100%

Typ av utbildning:

Hybrid

Läs mer om utbildningen
TUC logo

Kurser under utbildningen

  • Affärsutveckling & marknadsföring, 20 YH-poäng
  • Branschjuridik, 15 YH-poäng
  • Conference & Event Planning, 20 YH-poäng
  • Ekonomi, 20 YH-poäng
  • Examensarbete, 10 YH-poäng
  • Food & Beverage Management, 20 YH-poäng
  • Hotell & besöksnäring, 20 YH-poäng
  • Hållbart ledarskap & teamarbete, 30 YH-poäng
  • Kalkylering & försäljning, 20 YH-poäng
  • Kommunikation, 20 YH-poäng
  • LIA 1, 50 YH-poäng
  • LIA 2, 60 YH-poäng
  • Livsmedel- & alkohollagstiftning, 10 YH-poäng
  • Project Management, 20 YH-poäng
  • Revenue Management, 25 YH-poäng
  • Värdskap & Service Management, 15 YH-poäng