logo

Utbildningar

Yrkeshögskola, högskola och vuxenutbildning

På Campus Roslagen satsar vi på utveckling. Här på Campus Roslagen kan du läsa olika utbildningsformer som Yrkeshögskola (YH), högskola och vuxenutbildning. Du hittar alla våra utbildningar i listan längre ner på sidan.  Som student på en eftergymnasial utbildning som ges på Campus Roslagen är du garanterad en bostad inför terminsstart. Läs mer om bostäder här.

Norrtälje vuxenutbildning erbjuder studievägledning för alla invånare, tveka inte att ta kontakt med dem om du behöver hjälp.

Möt din framtid hos oss!

Hjälp med ansökan

För att få rätt information och hjälp kontaktar du utbildningsanordnarens antagningsavdelning. Mer information om det hittar du på respektive utbildnings webbsida.

Behöver du däremot studera någon kurs på Komvux kontaktar du Norrtälje vuxenutbildning. Klicka här för att komma till dem. Behöver du hjälp med att skicka in din ansökan? Kontakta vår utbildningskoordinator Annie Eriksson så hjälper vi dig! (Gäller enbart de på eftergymnasial nivå, i annat fall kontakta studie- & yrkesvägledarna på Norrtälje vuxenutbildning)

Information om LIA för dig som företag

Via länken nedan hittar du som företag eller organisation information om vad LIA är och innebär för dig. Du hittar även datum för vårens LIA-period.

Yrkeshögskola Inga inlägg hittades

Loading..

Högskola Inga inlägg hittades

Loading..

Norrtälje Vuxenutbildning Inga inlägg hittades

Loading..