logo

Utbildning och seminarier

augusti 4, 2023
Rekordår på Campus Roslagen
Share:

Fredag 4 augusti

Vikten av att anställa utbildad personal

Katrin har haft semester. Jag fick förtroendet att arbeta i hennes ställe. Det har varit spännande. Mycket spännande för mig men mer för gänget på fältet. Det har varit lite si och så med beställningar och rapporter. Att anställa personal som är utbildade för uppgiften ger företaget och etablerad personal en stor fördel i att leda och fördela arbetet. Det är därför som Campus Roslagen sätter ett så stort värde på att få utbildningar till Campus Roslagen som ni företagare har nytta av. Fick dessa ord av en egen företagare i optikbranschen en gång “Man bara visar de (utbildade optikerassistenter) kassaapparaten och kaffemaskinen, sen är de igång”. Tycker det säger ganska mycket om varför man ska satsa på utbildning.

Kontakta oss om ni är i behov av mer utbildad kompetens

Saknar ni som företagare kompetens i ert bolag för att kunna växa. Hör av er så dammsuger vi marknaden för att hitta samarbete med rätt utbildningsanordnare.

Utbildningar som går att söka under hösten

De utbildningar som startar i höst är alla tillsatta. Det finns två utbildningar som startar till våren 2024, Vindkrafttekniker On- och Offshore samt Processtekniker – Smart industri. Båda utbildningarna är relativt korta, 1,5 år.

Höstens intressanta föreläsningsserie

Först ut bland höstens föreläsare blir fil.dr. Catharina Wahlgren. Catharinas avhandling handlar om varför det är så mycket bilder på förskolan och hur de används. Föreläsningen arrangeras i samarbete med S-kvinnor i Roslagen. Anmäl ert deltagande till margareta.spang@gmail.com

Den 25 oktober kommer polisen Nadim Gahazale och pratar om integration med målet om kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet. Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här.

 

Campus dagen + Rånäs 4H Parasport = sant

Campus Roslagen arbetar aktivt enligt agenda välbefinnande. Ibland lyckas det ibland inte men det finns med i allt vi gör och planerar. Den 16 september arrangerar vi tillsammans en dag med prova på olika sporter samt att vi vill visa på alla utbildningar som vi har här på Campus.

Utbildningar – Campus Roslagen – Utbilda dig i Norrtälje.

 

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson