logo

Utbildning är viktigt

december 5, 2022
Campus Roslagen
Share:

Utbildning är viktigt.

Utbildning för att få ett arbete, för att kunna sköta sitt arbete, för att utvecklas som person. På Campus Roslagen bedrivs distansutbildningar. Utbildningar som kommunens innevånare och företag får ta del av genom att utbildningsanordnare kan ge utbildning på distans.

Studera på plats eller på distans

Den studerande som deltar i en distansutbildning kan välja att vara här på Campus eller sitta hemma. Denna möjlighet kan starkt äventyras av att bredbandsutbyggnaden nu äventyras. Regionrådet Gustav Hemming har skrivit till infrastrukturministern och påtalat det tokiga i att Norrtälje kommun kan få en sämre utbyggnad för att regionen i stort har 98 % fibertäckning medan Norrtälje Kommun har 56 % fibertäckning (Se Norrtelje tidning onsdag 30 november).

Adeleh – en riktig hjältinna

Att få en utbildning är något vi ser som en självklarhet och ibland kan det vara arbetsamt att bedriva sin utbildning. På Campus hemsida går det att läsa om en riktig hjältinna. Adeleh åker varje dag från Hallstavik till Bromma för att förverkliga sitt mål att klara sin utbildning till redovisningsekonom. Adeleh har ett klart mål att genom sin utbildning kunna studera vidare och få en magisterexamen.

Spring eller gå jättelångt med oss!

Apropå Jättelångt har jag nu fått info om loppet Jättelångt. Loppet går från Grisslehamn till Norrtälje och är med andra ord hela 7 mil långt. Det går även att dela upp i en stafett fördelat på 5 sträckor. VD-Frida tycker vi ska satsa. 😊 Någon som vill vara med och springa? Kanske något för parasport att sikta på med den sista sträckan i Norrtälje stad.

Jättelångt

Önskar er alla en trevlig andra advent!

Kontakta Annie

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson