Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Studera på Campus Roslagen

Välkommen till Campus Roslagen – din plats för kunskap, studier och gemenskap! Här hittar du allt du behöver för att navigera genom din studietid hos oss. Från utbildningar till studenttjänster och seminarier – vi är här för att stödja dig på din utbildningsresa.

Se alla våra utbildningar
Högskoleutbildning

Akademiska utbildningar på grundnivå och avancerad nivå.

Yrkeshögskola

Yrkesinriktade utbildningar som är nära kopplade till arbetslivets behov.

Vuxenutbildning

Vuxenutbildning som erbjuder möjligheter att komplettera din utbildning.

Påbörja din studieresa redan idag. På Campus Roslagen hittar du ett brett utbud av spännande utbildningsalternativ.
Tips inför studievalet
Lärande i Arbete

Lärande i Arbete

Inom yrkeshögskolan kombineras teoretiska studier med praktisk erfarenhet genom Lärande i Arbete (LIA). Under LIA-perioden får du möjlighet att tillbringa tid på en arbetsplats, där du tillämpar och fördjupar dina kunskaper i en verklig arbetsmiljö.

Läs mer

Boende för dig som är student på Campus Roslagen

Studentlägenheter

Bostadsgaranti

Boende under studietiden ska inte vara ett problem. Därför omfattas alla som får en studieplats vid Campus Roslagen av vår bostadsgaranti. Slipp leta bostad och fokusera på studierna istället.

1.
Tacka ja till din plats för studier.
2.
Kontakta oss och ansök om en lägenhet.
3.
Flytta in.

Aktiviteter på Campus Roslagen

Vi erbjuder en mångfald av aktiviteter för alla intressen. Från fotbollsplaner till tennisbanor och beachvolleyplaner – här finns något för alla. Utforska våra vackra vandringsleder och njut av spektakulära vyer oavsett om du springer eller promenerar.
Aktiviteter på Campus

Föreläsningar & Seminarier

Vi arrangerar spännande evenemang där du kan ta del av inspirerande föreläsningar och diskutera aktuella ämnen med experter inom olika områden. Håll utkik efter vårt program och delta i våra engagerande evenemang för att berika din kunskap.

Föreläsningar
Campus Talks
Fika med Campus

Fika med Campus Roslagen

Varannan vecka välkomnar vi våra boende till en trevlig fikastund. Det är ett utmärkt tillfälle att träffas och mingla med dina grannar samt lära känna oss på Campus Roslagen närmare.

Det är även en fantastisk möjlighet att bygga gemenskap och skapa en trivsam atmosfär i vår gemensamma bostadsmiljö. Vi ser fram emot att träffa dig!

Fika med Campus