Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Planeringsvecka

Publicerat:

Snö och halka. Något jag både vill och inte vill ha. Tänk om man kunde få snö och vinter utan att det blir halt?  Jag gillar snö och att det blir ljusare men samtidigt blir jag orolig för halkan.

Planeringsvecka och Campusandan

Denna vecka har varit en planeringsvecka. Jag har planerat för de studerande på Processtekniker ska komma ut på sina första uppdrag att köra hjullastare och svetsa. Föreläsningen med Mr Tourette måste planeras. Jag har även planerat inför att Campus Roslagen ska delta på Entreprenörskapsdagen den 23 november. Där ska vi berätta vad Campus Roslagen står för.

Campusandan – vad är det?

Eftersom jag har varit här som hyresgäst i 18 år är jag väl bekant med Campusandan. Men hur berättar jag för andra vad det innebär?

Att Campus är en levande mötesplats där alla kan träffas och få upplevelser med alla sinnen vilket skapar förutsättningar att utvecklas till sin fulla potential.

Närheten till vatten, skogen, höghöjdsbanan, party på Culinar, utbildningar, innovationer med High Tech, innovationer inom matindustrin och träningsmöjligheter. Listan kan göras längre.

Kan bara säga att det är en riktigt bra plats att vara på. Och en fantastisk mötesplats.

Om ditt företag behöver kompetensförstärkas: hör av dig. Det finns alltid en utbildning för ditt företag.

Kontakta Annie

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson