Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Vardagsrummet

Publicerat:

Låt oss presentera: Vardagsrummet!

Vi är stolta och glada att dela med oss av denna nyhet till er som bor på Kaserngatan 12. Då vi vet att livet i de små lägenheterna (de minsta är 12 kvm) kan vara utmanande, särskilt när utrymmet är begränsat och köket delas med grannarna. Kände vi att vi ville bidra med något som för vissa kanske kan underlätta vardagen.

Ett tråkigt rum i källaren

Allt började med att vi insåg att vi hade ett tråkigt rum i källaren. Golven var slitna och möblerna kändes gamla och oinspirerande. Istället för att låta det förbli en glömd vrå bestämde vi oss för att förvandla det till något speciellt.

Vi slipade golven och återbrukade möbler från förråd och annat för att ge det nytt liv. Tavlor och spel köptes på Stadsmissionen och i andra second-hand-butiker. Nu har inte bara rummet fått en alldeles unik karaktär, vi har också minskat vår påverkan på miljön.

Vardagsrummet innan

Välkomna till Vardagsrummet

Vi är glada att presentera ”Vardagsrummet” – ett projekt som vi tror kommer göra boendet på Kaserngatan 12 ännu trevligare för er alla.

Vardagsrummet efter

Tänk vad fint det kan bli med små medel!

Boende på Kaserngatan 12

Till alla boende på Kaserngatan 12, ni är hjärtligt välkomna att nyttja Vardagsrummet. Det enda vi ber er om är att vara rädda om det och att visa hänsyn till dem som bor ovanför. Gemenskap är nyckeln, och vi hoppas att alla uppskattar vårat lilla projekt.

Välkomna!