logo

Trygghetsvandring 24 november

november 8, 2022
trygghetsvandring
Campus Roslagen
Share:

Trygghetsvandring på Campus Roslagen 24 november kl. 18:00-20:30

Du som bor och vistas mycket på Campusområdet känner till platsen styrkor och svagheter allra bäst. Därför vill vi gärna ha din hjälp för att skapa och bevara trygghet på Campus Roslagen.

Anmäl dig till trygghetsvandringen här.

Syftet med trygghetsvandringen

Vi arrangerar trygghetsvandringen för att öka trygghet, trivsel och säkerhet på området. Vi vill ta tillvara boendes, hyresgästers och besökandes förslag och tankar om vad vi kan göra bättre. Tillfället ger dig som vistas på området en möjlighet att bolla idéer med beslutsfattare och de som ansvarar för underhåll, utformning och utveckling för området.

lokaler i norrtälje

Vem deltar i trygghetsvandringen?

Trygghetsvandringen arrangeras av Campus Roslagen i samarbete med Trygg i Norrtälje kommun, polisen och Securitas. Vi ser gärna att så många som möjligt av våra hyresgäster både i bostäderna och i lokalerna deltar i vandringen. Alla som regelbundet vistas i området eller som generellt har konstruktiva tankar om hur tryggheten på området kunde förbättras är hjärtligt välkommen att delta.

När är vandringen?

Trygghetsvandringen går av stapeln den 24 november kl. 18:00. Vi träffas vid Evert Taubes gata 1 där vi bjuder alla deltagare på pizza medan Trygg i Norrtälje Kommun informerar om trygghetsarbetet. Därefter promenerar vi i området tillsammans fram till ca 20:30.

Hur anmäler jag mitt intresse för att delta?

Så att pizzan säkert räcker till alla ber vi dig anmäla dig via detta formulär senast den 21 november 2022.

Vad mynnar vandringen ut i?

Efter att vi utfört vandringen sammanställer vi en lista av åtgärder som bör vidtas. Alla deltagare som önskar får information om vilka åtgärder som kommer att utföras. Vi publicerar även erfarenheterna från vandringen via vår webbsida och i våra sociala kanaler.
Vid frågor, kontakta Katrin Karlsson katrin.karlsson@campusroslagen.se

Pizza