Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Trygghetsvandring 2023

Publicerat:

Trygghetsvandring på Campus Roslagen den 21 november kl. 17:00-18:30

Du som bor och vistas mycket på Campusområdet känner till platsens styrkor och svagheter allra bäst. Därför vill vi gärna ha din hjälp för att skapa och bevara trygghet på Campus Roslagen.

ANMÄL DIG HÄR!

Statistik visar arbetsmarknadens behov och framtidsyrken

Syftet med trygghetsvandringen

Vi arrangerar trygghetsvandringen för att öka trygghet, trivsel och säkerhet på området. Vi vill ta tillvara boendes, hyresgästers och besökandes förslag och tankar om vad vi kan göra bättre. Tillfället ger dig som vistas på området en möjlighet att bolla idéer med beslutsfattare och de som ansvarar för underhåll, utformning och utveckling för området.

Vem deltar i trygghetsvandringen?

Trygghetsvandringen arrangeras av Campus Roslagen i samarbete med Trygg i Norrtälje kommun, Polisen och Securitas. Vi ser gärna att så många som möjligt av våra hyresgäster både i bostäderna och i lokalerna deltar i vandringen. Alla som regelbundet vistas i området eller som generellt har konstruktiva tankar om hur tryggheten på området kunde förbättras är hjärtligt välkommen att delta.

När är vandringen?

Trygghetsvandringen går av stapeln den 21 november kl. 17:00. Vi träffas vid Evert Taubes gata 1 där vi bjuder alla deltagare på kaffe och macka medan Trygg i Norrtälje Kommun informerar om trygghetsarbetet. Därefter promenerar vi i området tillsammans fram till ca 18:30.

ANMÄL DIG HÄR!

Hjärtligt välkomna!