Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Nytt ansikte tar emot dig på Campus Roslagen!

Publicerat:

Den 16 augusti tillträdde Katrin Karlsson som uthyrningsansvarig på Campus Roslagen AB. Det är Katrin du kommer möta om du står i tur för att hyra en bostad på Campus eller om du besöker kontoret på Evert Taubes gata 1.

Katrin efterträder Elin som tidigare ansvarade för uthyrningen. Vi träffar henne på en fredag, första dagen efter överlämningen och det är redan nu mycket att stå i. På Campus verkar det alltid finnas någonting att göra. Telefonen avbryter vårt samtal titt som tätt, och Katrin låter både ivrig och glad när hon besvarar på samtalen som gäller allt från parkeringsplatser till bostäder. 

Vilka uppgifter ingår i Katrins roll?

Vad är det då egentligen som Katrin jobbar med och hur ser en vanlig dag på jobbet ut? Katrin är alltså ansvarig för att hyra ut bostäderna på Campus. Hon fungerar som hyreskontakt och sköter tillträden och frånträden, kommunicerar med alla som ringer Campus och med alla som bor på området. Hon är även kontakten till potentiella hyresgäster. Litet av en spindeln i nätet för dig som besöker eller kontaktar Campus, kan man säga. Denna eftermiddag ska hon sysselsätta sig med att gå genom alla intresseanmälningar som inkommit för de lediga bostäderna.

”Jag gillar kontakten med människor och den sociala biten i det här jobbet. Jag trivs med att det inte är så förutsägbart. Man får ha huvudet på skaft och behöver verkligen inte göra samma saker hela tiden.”

Den omväxlande och varierande rollen passar Katrin

Arbetet som uthyrningsansvarig och kontaktperson mot besökare och boende på Campus kräver att man har många bollar i luften samtidigt. Det Katrin gillar med jobbet är att man får lösa problem och utmaningar, samt själv kan påverka rutiner och arbetets utformning. Här känner hon sig både behövd och som en viktig del av teamet på Campus Roslagen AB. Och just nu ger sig Katrin in i kanske årets mest hektiska veckor med tillträden, frånträden, visningar och en mängd lokalfrågor.

Katrin Campus Roslagen

Katrins breda kompetens gör henne perfekt för rollen som uthyrningsansvarig

Katrin är van att ha många järn i elden. Hon har varit egenföretagare, jobbat med bokföring samt arbetat med alla typer av kundservice – i allt från hotellreceptioner till elektronikföretag. Hon har även studerat rehabiliteringsvetenskap och lärt sig om hur man håller sig frisk på jobbet. Katrin tror att flera av de kompetenser hon har kan komma till nytta i arbetet på Campus.

När Katrin inte är på jobbet bor hon i Danderyd. Hon är småbarnsmamma och har hund, så största delen av tiden går åt till familjen och till landstället i Roslagen. Eftersom Katrin är en väldigt aktiv person, som dessutom trivs i naturen, håller hon för tillfället på att ta jägarexamen. Så här efter första dagen på jobbet alldeles själv, utan föregångaren Elin, är det dock skönt att snart få ta kväll och helg.