Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Nya, energisnåla studentbostäder

Publicerat:

Nu är Alberts Engströms gata 16 redo för inflyttning!

Campus Roslagen nya bostäder

Nya, fräscha studentlägenheter med egen rymlig balkong eller uteplats

Nu är det äntligen dags för inflytt i våra fantastiska nya lägenheter på Albert Engströms gata 16. Husen är byggda för att vara energisnåla och hållbara. De ljusa bostäderna är stora och rymliga och passar den stora uteplatsen eller balkongen ger livet på Campus en helt ny dimension. Den rymliga balkongen är en perfekt plats för plugg och umgänge med vänner.

Bostäder med tydlig hållbarhetsprofil

Bostäderna har en tydlig hållbarhetsprofil, är energisnåla och är planerade för att hålla över lång tid. Här kan Campus Roslagens studerande verkligen njuta av både vardagen och den vackra grönskande omgivningen.

Vi strävar efter att vara en aktör för hållbar utveckling i kommunen, och detta projekt är ett steg i ledet för att göra Campusområdet mer hållbart, säger VD Frida Karlsson.

21 bostäder på 2 till 3 rum och kök

I huset finns totalt 21 bostäder. Sexton av dessa är tvårummare på 35 kvadratmeter. Här finns även två tvårummare på 55 kvadratmeter, två tvåor på 58 kvadratmeter och en trea på 71 kvadratmeter. Alla bostäderna har stora fönsterpartier och öppna planlösningar som gör bostäderna stora och ljusa, oavsett om du bor i en av de mindre eller en av de större bostäderna. Även hall och gemensamma utrymmen är ljusa och trivsamma. Trygghet är en viktig faktor över hela Campusområdet och vi använder oss av smarta funktioner som elektroniska bokningssystem för tvättstugor och gemensamma utrymmen.

Campus Roslagen nya bostäder

Trivsamt, lummigt område

Bostäderna ligger bekvämt med bara en kort promenad till handel, bussplats och Roslagens Campus övriga lokaler. I samma länga finns två andra flerbostadshus och här finns gemensamma tvättstugor och cykelförråd. Området är tryggt och grönt. Här bor du med ena foten på Campusområdet och den andra i det lummiga grönområdet intill.

Studerande och nyanställda kan hyra hos Campus Roslagen

Bostäderna på Campus är i första hand ämnade för personer som går en eftergymnasial utbildning. I Norrtälje eller på annan ort. För att även underlätta bostadssituationen för personer som flyttar till Norrtälje, erbjuder vi nyanställda en möjlighet att hyra hos oss. Det gäller alla nyanställda i Norrtälje kommun. Oavsett var du är anställd – privat eller offentligt.

Här kommer du till uthyrningssidan.