logo

Ledigt jobb: Redovisningsansvarig

juni 14, 2022
Ekonomiansvarig sökes
Campus Roslagen
Share:

Vi letar redovisningsansvarig!

Vi söker dig som är redovisningskunnig och vill växa med oss!

Du kommer att vara ansvarig för all ekonomi och uppföljning på Campus Roslagen AB. Du har en central roll och utgör ett viktigt affärsstöd till verksamheten och kommer att arbeta nära VD.

Hos oss kommer du ha en självständig roll där du har stora möjligheter att vara med och utveckla bolaget.

Du bör vara insatt i hantering av mervärdesskatt, bolagsskatt och liknande frågor inom fastighetsområdet. Har du erfarenhet från kommunala bolag är det meriterande. Rollen kräver en minst tvåårig eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi eller liknande, samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Analyser och uppföljning
• Kontaktperson mot revisor och bank
• Budget och prognoser
• Rapportering till VD, styrelse och kommunen
• Beslutsstöd
• Bokslut och årsredovisningar
• Deklaration

Du kommer också att arbeta med utveckling av processer och rutiner inom redovisnings- och ekonomiområdet.


Vad ingår i verksamheten vid Campus Roslagen?

Idag äger och förvaltar vi hyresfastigheter och kommersiella fastigheter som ligger vid Campus Roslagens vackra naturområde. På området finns ca 50 hus och ett bestånd på cirka 380 studentlägenheter samt lokaler, förråd och kontor. Vi arrangerar utbildningar, kurser och föreläsningar och har ett nära samarbete med kommun och näringsliv.

Vem trivs hos på Campus Roslagen?

Vi söker dig med relevant utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi/fastighetsekonomi. Vi önskar att du relativt snabbt hanterar uppgiften på egen hand och axlar rollen som redovisningsansvarig.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är positiv, ansvarstagande och ordningsam. Du har ett rådgivande förhållningssätt och kan med lätthet kommunicera med kunder och kollegor.

Som person trivs du med att arbeta i ett bolag där arbetsuppgifterna varierar och verksamheten hela tiden utvecklas. Därför är det extra viktigt att du är prestigelös och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och vill ingå i vårt tighta team.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till:

Frida Karlsson – VD
frida.karlsson@campusroslagen.se
0176-28 6113

Eleonor Brunnberg – Administrativ chef
eleonor.brunnberg@campusroslagen.se
0176-28 6114