Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Ledigt jobb: Ekonomiansvarig

Publicerat:

Är du erfaren ekonom med intresse för fastighetsförvaltning? Trivs du i en familjär organisation? Då är detta uppdraget för dig!

Vi söker en redovisningskunnig person med erfarenhet av redovisning inom fastighetsbranschen. Du bör vara insatt i hantering av mervärdesskatt, bolagsskatt och liknande frågor inom fastighetsområdet. Har du erfarenhet från kommunala bolag är det meriterande.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll där du arbetar i ett sammansvetsat team och har stora möjligheter att vara med och utveckla företaget. Som ekonomiansvarig i företaget är du ansvarig för all ekonomi och uppföljning på Campus Roslagen AB. Du har en central roll och utgör ett viktigt affärsstöd till verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Analyser och uppföljning
• Kontaktperson mot revisor och bank
• Budget och prognoser
• Rapportering till VD, styrelse och kommunen
• Beslutsstöd
• Bokslut och årsredovisningar
• Deklaration

Du kommer också att arbeta med utveckling av processer och rutiner inom redovisnings- och ekonomiområdet.


Vad ingår i verksamheten vid Campus Roslagen?

Idag äger och förvaltar vi hyresfastigheter och kommersiella fastigheter som ligger vid Campus Roslagens vackra naturområde. På området finns ca 50 hus och ett bestånd på cirka 380 studentlägenheter samt lokaler, förråd och kontor. Vi arrangerar utbildningar, kurser och föreläsningar och har ett nära samarbete med kommun och näringsliv.


Vem trivs hos oss?

Vi söker dig med relevant utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet inom ekonomi/fastighetsekonomi. Vi önskar att du relativt snabbt hanterar uppgiften på egen hand och axlar rollen som ekonomiansvarig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är positiv, ansvarstagande och ordningsam. Du har ett rådgivande förhållningssätt och kan med lätthet kommunicera med kunder och kollegor.

Som person trivs du med att arbeta i ett företag där arbetsuppgifterna varierar och verksamheten hela tiden utvecklas. Därför är det extra viktigt att är prestigelös och en lagspelare som har lätt för att samarbeta och vill ingå i vårt tighta team. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök här.


Kontaktuppgifter:

Frida Karlsson – VD
frida.karlsson@campusroslagen.se
0176-28 6113

Eleonor Brunnberg – Ekonomichef
eleonor.brunnberg@campusroslagen.se
0176-28 6114