Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Gräset är alltid grönare på andra sidan (Ny adress)

Publicerat:

Ibland är det faktiskt så. Kom och lyssna på två studenter som efter sina gymnasiestudier bestämde sig för att plugga vidare utomlands.

Roslagens Sparbanks stiftelser

8 maj 2019 klockan 13.30-15.00
Plats: Evert Taubes gata 1, Sal: Sjösala,  Campus Roslagen

Campus Roslagen bjuder på fika. 13:00-13:30
Sista anmälningsdag 1/5. Skickas till:
event@campusroslagen.se
Fritt inträde

Emma Karell

Emma Karell

Född och uppvuxen i Norrtälje. Jag tog för ett antal år sedan beslutet att flytta till USA, för att studera på Universitet, och även kombinera mina studier med med min idrott (simning).
Jag tog i maj, 2018 min examen inom marknadsföring och management från Saint Francis University. Att studera utomlands är ett av de bästa besluten jag har gjort. Mina år i USA har givit mig en bra utbildning samtidigt som jag har haft möjligheten att resa, lära känna nya människor, uppleva nya kulturer, samt få nya erfarenheter som jag kan använda mig av hela livet.

Khalid Abbasi

Norrtäljebo sedan 2005. Efter avslutad gymnasieutbildning på det naturvetenskapliga programmet på Rodengymnasiet började jag på min nästa resa till Medical university of Gdansk i Polen, 2012-2018. Numera jobbar jag som AT-läkare på Sollefteå sjukhus med förhoppning att en dag kunna återvända till Norrtälje och göra en insats på hemmaplan.

Khalid Abbasi