Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Föreläsning med Nadim Ghazale

Publicerat:

Flykt, fattigdom, utanförskap, förtryck, kamratstödjare, polis, föreläsare och förebild. Några ord som kan beskriva höstens föreläsare. Hur erfarenheter formar och val påverkar ett liv och en människa.  För Nadim är samhällskomponenter som kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet nyckelord som förmedlas i hans föreläsningar. Grundpelare för ett inkluderande, tryggt och socialt hållbart samhälle.

Tid: 25 oktober 2023, kl. 18:30
Plats: Auditorie Sjösala, Campus Roslagen
Anmäl dig till eventet här.

Nadim är en prisbelönt och viktig röst för vår samtid men även för Sveriges framtid.

Han beskriver sig själv som en hybrid mellan två världar där han med sina erfarenheter förstår och ser problemen som kan komma av utanförskap, fattigdom, flykt och förtryck. Hans erfarenhet och kunskap beskrivs bäst som en huvudnyckel till integration, ett svårt ämne som Nadim berättar om på ett enkelt och begripligt sätt för alla samhällsnivåer.

Kunskap och engagemang för kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet

Nadim talar med med kunskap och engagemang samt ger verktyg och syfte där målet är kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet. Han beskriver dessa samhällskomponenter som livsviktiga för ett inkluderande, tryggt och socialt hållbart samhälle. Något som egentligen borde vara självklart men som inte alls är det idag. Därför är röster som Nadims nu viktigare än någonsin.

Att vara en “krattare” är något av det finaste som höstens föreläsare vet. Han har till och med instiftat ett pris till den som “krattar” bäst.  Hur erfarenheter formar och val påverkar ett liv och en människa.  För Nadim är samhällskomponenter som kollektiv trygghet, rättvisa och jämlikhet nyckelord som förmedlas i hans föreläsningar. Grundpelare för ett inkluderande, tryggt och socialt hållbart samhälle.

Anmäl dig till eventet här.