logo

En stor lokal med enorm potential

juni 7, 2021
Stor lokal med enorm potential
Företagspark
Share:

En stor lokal med enorm potential

Det händer att våra hyresgäster växer ur sina lokaler och behöver flytta ut. Även om det är tråkigt att bli av med härliga hyresgäster är det då lokalerna är tomma som man inser deras verkliga potential. Just nu har vi en sådan pärla ledig på Campusområdet. Här döljer sig mer än du kan ana bakom väggarna!

Lokal campus roslagen

Företagslokal på 235 kvm + vind i Norrtälje

Lokalen är på 235 kvm + vind och har både en garageport och vanlig ingång. Vindsutrymmet bjuder på fantastisk potential med sina vindsfönster och takbalkar. Våra tidigare hyresgäster använde utrymmet som lager. Men här kunde lika bra vara en lounge, ett kontorslandskap, fem pingpongbord eller en superstor gaminghörna. Det enda som begränsar möjligheterna i denna lokal är faktiskt fantasin. Och möjligtvis plånboken.

Kontorslandskap eller mindre kontorsytor – det väljer du

Här finns toalett med dusch, pentry och stora utrymmen som kan användas som kontorslandskap eller som förvaring eller lager. Beroende på hur just era behov ser ut. Med rätt hyresgäst blir denna lokal något alldeles extra. Det går att lägga in extra väggar för att skärma av och göra utrymmet bättre ifall ni behöver ha flera mindre rum. Du kanske har tankar om att expandera? Då kan detta vara rätt lokal att göra det i.

Vinden

Lättillgängliga lokaler med smidig parkering

Det smidiga med att ha sitt kontor, lager eller verksamhet på Campus är först och främst att du väldigt lätt kommer ända fram till ingången med bil. I denna lokal kan du till och med köra in bilen i lokalen. För det andra ligger området väldigt bekvämt då du ska ha besök eller får leveranser. Här finns alltid gott om parkeringsplatser och utrymme för personal, kunder och besökare. På området finns även café, restaurang och dagligvaruhandel på gångavstånd och busstrafik både in till centrala Norrtälje och in till Stockholm. För verksamheter som ofta behöver ta emot kunder är detta ett perfekt ställe – både lättillgängligt och med gott om parkeringsytor.

Lokal

Kom förbi och kolla in lokalen!

Om du är intresserad av att veta mer om lokalen och tänka till kring potentialen är du varmt välkommen att komma till oss på Campus Roslagen och ta dig en titt. Bilderna gör inte lokalen rättvisa, man måste stå där för att förstå hur häftig denna lokal verkligen kan bli med rätt hyresgäst.

Vår lokaluthyrare Marianne Edlund berättar gärna mer!

Skicka förfrågan till info@campusroslagen.se