Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Nya utbildningar och ”Learn and lunch”

Publicerat:

Utbildningar och arbete

I fredags var vi på en jobbmässa anordnad av Österåkers kommun, en mycket bra och välbesökt mässa. Det är det kluriga med öppna mässor, det kan komma två eller flera hundra personer. Denna mässa besöktes av flera hundra! Saknade dock min stora rosa resväska för att frakta allt material som vi hade med oss på mässan. Nu blev det till att bära allt istället.

Utbildningar Campus i Norrtälje

Det är riktigt roligt att stå på mässa när man får träffa och prata med alla besökare. Var och en har sin egen historia med egna mål. Att kunna vara en kugge i deras utbildningshjul är en gåva. Det som kan göra mig nedstämd är att träffa någon där det kan saknas ett mål. Ett mål med vad man vill, det kan vara på kort sikt eller lång sikt. Det spelar ingen roll men ett mål med dagen som man har framför sig.
Om det är någon studerande från de klasser som jag har haft och som läser detta, så suckar de – alltid tjat om dessa mål!!!

Några som har satt mål är redovisningskonsulter som har tagit initiativ till att träffa sina framtida arbetsgivare. Att få presentera sig och lämna över ett CV.

Säg hej till Campus Roslagen

Ett livslångt lärande 

Utbildning är något som man gör hela livet. Till våren kommer två utbildningar att presenteras här på Campus som riktar sig till företag. En utbildning på distans där kursdeltagaren får lära sig om cirkulär ekonomi. Cirkulär ekonomi kommer framöver att vara ett av kriterierna i offentliga upphandlingar.

8 cirkulära affärssteg – självstudier – CirEko

Den 28e mars kl 08.00 kommer Tommy Rundström och presenterar denna kurs. Kursen är gratis och är bland annat finansierad av EU. Anmäl dig till annie.eriksson@campusroslagen.se så ser vi till att det finns en frukostmacka till dig.

Mer information om dagen

I den andra kursen tar kursdeltagaren tillsammans med kursledaren Magnus Hedenmark fram en framgångsrik hållbarhets kommunikation. Vi jobbar alla med hållbarhet och miljötänk i allt vad vi gör. Men hur kommunicerar man som företagare ut till kunder att man har och arbetar efter en miljöpolicy? Detta blir allt viktigare som ett markandföringsmedel som företagare. Kursstart 13e april kl 07.00. Anmälan till magnus@reprofit.se.

Skapa företagets hållbarhetspolicy

Föreläsningsserie 

Våra hyresgäster här på Campus vill dela med sig av sina kunskaper. Vad sägs om att få lära mer om rymden och teleskop, röntgen, hur man lär sig nya språk, hur man som företagare arbetar med sin marknadsföring? Jag lärde mig ett nytt begrepp; Learn and lunch. Mat och energi för både kropp och knopp!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson