Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Nobelvecka och julstämning

Publicerat:

Fredag 8 december 2023

Nya kunskaper och Alfred Nobel

Denna vecka har återigen bjudit på nya kunskaper. Eftersom det är Nobelfirande denna vecka så passade vi på att i samband med fika med Campus bygga på våra kunskaper om Nobelpristagarna. En av våra hyresgäster lärde oss vad Qauntum-prickar är och syftet med dem. Bra att få en förklaring och kunna ställa frågor. Samtidigt läste vi på om Alfred Nobel och utbytte kunskap om julfirande, Lucia, den lilla grå svenska tomten och om och i så fall hur man firar jul i andra länder.

Denna vecka har bjudit på mycket god mat

Mat nr 1: Fika med Campus. Lussebullar och pepparkakor med ädelost. De indiska gästerna sa att de tyckte om det. Möjligt att de bara var vänliga.

Mat nr 2: Lunch med Janicke Blomsnes. Janicke har ett CV som imponerar. Hoppas och vill få till en lunchföreläsning med Janicke så den som vill ska få möjlighet att lyssna till Janickes kloka ord och ta del av hennes erfarenheter som företagsledare.

Mat nr 3: Jultallrik med styrelsen för Campus Roslagen AB. Alltid kul att träffa styrelsen och höra om de är nöjda med det arbete som vi gör här på kontoret. Även om jag alltid är självkritisk och vill så mycket mer så hoppas jag att styrelsen är nöjd och ser vad vi gör.

Rapport Tango-W

En delårsrapport i Tango-W har levererats till AIT, Austrian Institute Of Technology. Vi har lokaliserat en möjlig plats att placera växthuset på. Den platsen blir mycket bra. Synlig men ändå diskret.

Önskar er en trevlig andra advent!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson