Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Livslångt lärande på Campus Roslagen

Publicerat:

Livslångt lärande, från förskola till forskning

2001 när LV3 lades ned och Campus Roslagen etablerades var det stora rubriker i tidningen. Vad skulle hända nu? Christer Stighäll blev VD och han kom med visioner om ett utbildningsområde med inriktning mot alla typer av utbildning. Christer du var och är en framsynt man! Nu är vi på väg. På området finns idag förskola, grundskola, gymnasieutbildningar via Lärcentrum, yrkeshögskoleutbildningar samt koppling till högskola och forskning via UCV. Snacka om livslångt lärande!

Livslångt lärande på Campus Roslagen

Kom till Campus och utbilda dig

I torsdags den 12 januari fick vi besked om vilka av de utbildningar som vi sökt som har blivit beviljade. Det visade sig efter att ha läst fram och tillbaka i listorna från MYH att av 13 inskickade ansökningar har vi fått 6 helt nya och 1 omsök. Det ger ett resultat på 53 %! Av det totala antalet ansökningar till MYH är det i år 34% som är beviljade. Totalt har vi nu 17 utbildningar att söka!

Livslångt lärande Campus Roslagen i Norrtälje

Läs mer om våra utbildningar!

Se den otroliga potentialen med yrkeshögskoleutbildningar

Detta skulle inte vara den framgång som det är om inte företagen i kommunen sett möjligheten och potentialen med yrkeshögskoleutbildningar. Det finns fortfarande en del att göra med att sprida kunskapen om dessa utbildningar men vi gör vårt bästa att påminna om att de finns. För mig som vill att allt ska hända nu och helst igår är det lite påfrestande att det tar sån tid innan man har utbildningen på plats.

Vänta inte med att kontakta oss när ni ser ett behov av kompetens. Vårt kontaktnät till utbildningsanordnare växer.

Ser fram emot att få massor med samtal från alla er företagare i kommunen!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson