Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Julhälsning 2022

Publicerat:

Årskrönika och julhälsning från alla oss på Campus Roslagen AB

Under året som gått har vi arbetat med vår vision och har nu en fantastisk ny film som representerar vår verksamhet. Se den här!

Kolla in vår nya film gjord av Senio AB.

Årskrönika

Året närmar sig sitt slut och vi blickar stolt tillbaka på året som gått.

Äntligen är de studerande tillbaka i huset och rummen fylls med prat och skratt.

Vi är glada att hälsa våra nya medarbetare på kontoret utbildningsledare Frida Eklund, utbildningskoordinator Annie Eriksson, fastighetsförvaltare Alexander Norlin och ekonomiansvarig Anna Gunnedal välkomna till Campus Roslagen!

Spännande utbildningar och full beläggning på våra bostäder

Under året har 13 utbildningar varit igång här, det är riktigt roligt att fler företagare i Norrtälje Kommun ser nyttan med yrkeshögskoleutbildningar och att fler branscher står och knackar på dörren. Även utbildningsanordnare ser värdet i att bedriva utbildning hos oss. Akvaponiingenjörsutbildningen har fortsatt högt antal ansökningar. Utbildningen ligger helt rätt i tiden, vilket uppmärksammas även utanför landets gränser.

Våra bostäder för studenter, ungdomar och nyanställda är fortsatt populära och det många som vill flytta hit. Vi har haft trygghetsvandring och planerar roliga aktiviteter för kommande år.

Hälsa och välmående för kropp och knopp

Efter semestern bjöd vi in till lunchträning med Friskis och Svettis. Svettigt och kul! Många innovativa och blomstrande verksamheter har flyttat in i våra lokaler under året. Våra kontor är populära för de som vill slippa pendling in till Stockholm.

Testa gärna vårt nya utekontor på Evert Taubes gata 1 under våren!

I augusti hölls ett cykellopp med Grand Prix-status på Campus. Hög fart och hög puls, precis som vi vill ha det! Idrott utan gränser arrangerade IUG-dagen på fotbollsplanen. Det blev en dag full av liv och glada barn och föräldrar. På grusplanen har det varit både Cirkus och utomhusbio för länets EPA-traktorer. Vi räknade till uppåt 50 st fordon totalt. Mäktigt!

På Camp Roslagens avslutning, efter en veckas rörelseglädje, fick vi äran att sponsra med ett storslaget besök av influenser Linnea Claesson.

I november arrangerade vi en föreläsning med Pelle Sandstrak, som berättade om sitt liv med Tourettes syndrom. Föreläsningen var oerhört uppskattad. Rolig och allvarsam på samma gång.

Klimatarbete och företagare i fokus

Miljö- och klimatarbete har varit ett genomgående tema för årets aktiviteter. Vi har med flera samarbetspartners haft seminarier kring exempelvis energiomställning för klimatet, UCV har arrangerat och deltagit i olika evenemang för att sprida kunskap om vatten. Kommunens alla åttondeklassare har fått kunskap om hur vi kan hjälpa Östersjön under parollen ”Rädda Östersjön! Företagslabbet firar ett år med att tangera sitt mål på 20 aktiva entreprenörer. Vid årets slut har 28 entreprenörer anslutit sig. Strålande!

Uppfräschning av lokaler och området

Lobbyn på Evert Taubes gata 1 är nyrenoverad och inbjudande för studenter. Här tar man en fika, äter sin lunch och pratar. Många som studerar på distans hittar hit för att få en paus från hemmamiljön. Beach-volleyplanen har fått ny sand och är i toppskick inför kommande sommarsäsong.

Vi blickar med andra ord tillbaka på ett riktigt storslaget Campus Roslagen-år och ser fram emot ett fantastiskt 2023!

Årskrönika Hälsning
Årskrönika 2022