logo

Händelserik vecka på Campus

november 28, 2022
Föreläsningar
Share:

Entreprenörsdag, föreläsning och trygghetsvandring

Jag brukar fråga mina kollegor om de tänkt på vilket roligt jobb vi har på Campus Roslagen. Oftast håller de med men det händer att man får en lång blick. Den här veckan började lite osäkert med en massa snö. Tur att det finns möjlighet att jobba hemma. Det sägs att pandemin flyttade våra system att jobba hemifrån framåt med 10 år.

Mitt planerade besök av processtekniker i jordtäkten i Riala fick flyttas till tisdagen. Stort tack till Raimo på Fredlunds entreprenad som ser till att de studerande får den bästa träning som går att få.

Entreprenörsdagen på Culinar

Entreprenörsdag och föreläsning med Pelle Sandstrak

Veckan fortsatte med Entreprenörskapsdagen på Culinar. Ett samarbete mellan Nyföretagarcentrum, företagslabbet och Coompanion. Fantastiskt roligt att höra och se alla unga företag, nystartade företag och nya möjliga samarbeten kring utbildningar och föreläsningar. Senare samma kväll var det dags att ladda om för Stand-up föreläsning med Pelle Sandstrak där han berättar om sitt liv med tourettes syndrom. Det blev en kväll full av skratt blandat med tårar och allvar. Det var en viktig och tankeväckande föreläsning. Jag är så glad att det gick att genomföra.

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak föreläste om sitt liv med tourettes.

Trygghetsvandring tillsammans med Trygg i Norrtälje

Torsdag genomfördes en trygghetsvandring på Campusområdet tillsammans med Polisen, Trygg i Norrtälje och hyresgäster på Campus. Startade med Pizza och prat kring vart det finns platser som kan kännas otrygga och vad som kan göras för att säkra upp. Avslutar med en promenad för att se vad mer som kan göras för att området ska fortsätta att vara det trygga område som det är.

Vi avslutar veckan med att pynta inför advent. Adventsljusstakar lyser upp våra fönster. De sprider ljus i mörkret och nu när det endast är en månad kvar till jul.

Önskar er alla en härlig advent!

Kontakta Annie

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson