Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Mellan hägg och syrén

Publicerat:

Mellan hägg och syrén

Jag har de senaste åren sagt att när jag stänger utbildningen vi har haft på Campus Roslagen så ska jag ta ledigt och njuta av att våren kommer. Lite sent då våren redan är här och på väg bort. Men jag kommer att ta vara på varje sekund och njuta.

I torsdags hade vi vårens sista fika med Campus. Vi kommer tillbaka i augusti med nya träffar. Om mina mål och planer håller så kommer det mer än bara fika. På Campus Roslagen bor det så fantastiska människor som vill dela med sig av sina kunskaper.

Stolt sponsor till Camp Roslagen

Söndagen den 18 juni är det dags för Camp Roslagen. Om jag räknade rätt så finns möjlighet att prova en av nio olika idrotter. Runt 600 barn kommer att delta. Campus Roslagen är självklart med och sponsrar detta evenemang. Kom till vårt tält, ta en fika med oss och prata framtid, drömmar, mål och utbildning.

Stolt sponsor till Camp Roslagen

Två nya ansökningar till MYH

Nu kan vi säga det. Under våren har vi tillsammans med två lokala aktörer skrivit ansökningar till Myndigheten för yrkeshögskola. Båda två är riktigt bra så nu håller vi tummarna att även MYH anser att dessa områden är värda att satsa på. I januari 2024 får vi besked.

Både yrkesvux och yrkeshögskolan har fått mer pengar till utbildning. 400 miljoner till yrkesvux inom den kommunala vuxenutbildningen, 70 miljoner till yrkeshögskolan och 249 miljoner till studiestöd. Ibland måste man ta det där läskiga steget och bara kasta sig ut för att landa på nya mål och nya förutsättningar.

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson