logo

Företagsgalan 2023

november 11, 2023
Share:

Fredag 10 november 2023 

Vinnare på Företagsgalan 2023 är Campus Roslagen! 

Va… nä… så var det väl inte… 

OK, kanske var det inte Campus Roslagen som stod på scen och tog emot alla blommor och alla fina checkar. Men kolla in detta så ser ni vad jag menar  

Årets Freija: Katarina HolmbergNorrtelje Musteri. Har flyttat sin verksamhet till Campus Roslagen 

Årets Rospigg: Systrarna Matjord. Odlar mikrogrönt på Campus Roslagen.

Årets Labbraket, priset delas ut av Företagslabbet: Viktor Westling – Roslagens Betongkonsult AB. I sitt tacktal talade Viktor om nyttan med sin utbildning. Tack vare utbildningen kunde han sätta klara och tydliga mål med sitt företagande.  

Företagslabbet: Finns på Campus Roslagen på Kaserngatan 1. Boka ett besök för att få rådgivning och bli nästa års Labbraket. 

Årets nyföretagare: Lotta Rinse – Stilar och Stolar. Lotta har en lång och gedigen utbildning i hantverksutbildning till möbeltapetserare.  

Årets företagare: Rosättra Båtvarv. Om Rosättra Båtvarv behöver anställa en person med specialkompetens så finns möjlighet att hyra en bostad här på Campus Roslagen för en kortare tid.  

➡ Företagsgalan hålls på Culinar – Campus Roslagen.   

Att kunna gå en utbildning på sin hemort antingen via ett yrkeshögskoleprogram, lärcentrum eller via Hantverksakademin ger trygghet att starta en egen verksamhet och sätta egna mål.  

Campus Roslagen har stora och små lokaler för företagande, utbildning eller boende för studerande och nyrekrytanter.  

De båda galapresentatörerna har lovat att ändra på saker och ting till nästa år. Även om det blir ett EPA-häng, är Campus Roslagen fortfarande den bästa platsen.   

Utbildningar – Campus Roslagen – Utbilda dig i Norrtälje 

 

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson