logo

Riktat upprop till alla företagare

februari 16, 2024
Företagare. Kompetens.
Share:

16 februari 2024

Hör av er med era krav på kompetenser!

Denna vecka har vi påbörjat arbetet med att fråga företagare vilka kompetenser som de ser att de kommer att behöva om fem år. Vi ser gärna att vi kan få fler IT-utbildningar till Campus. Python-programmerare är en utbildning som går att få till i den portfölj som går att erbjuda till företagare och studerande.

Fler utbildningar som vi har möjlighet att söka är Facility manager, Account Manager, Redovisningsekonom eller Redovisningskonsult, Kyl- och värmepumpstekniker, VA-projektör, .Net-developer, IT-infrastrukturtekniker, Elkonstruktör/Elnätstekniker.

Kompetenser inom byggsektorn?

I veckan samlades återigen byggbolagen sammankallade av näringslivsavdelningen och kommunens fastighetsavdelning.  Sista punkten på träffen var Upplands Byggförening. Det som jag uppskattade med deras genomgång var att de uppmuntrade till att se över vilka kompetenser som byggbolagen kommer att behöva när krisen väl är över. Att passa på att titta på fortbildning för medarbetare via yrkeshögskola. På Campus Roslagens byggutbildningar finns nu studerande som tar tillfället i akt att fortbilda sig och som kan göra det tack vare det nya omställningsstudiestödet.

Avslutar veckan med givande samtal oss arbetskamrater emellan.

Påminner också om att anmäla er till våra frukostföreläsningar under våren!

Re:Profit. Man och signatur.Blomsnes DevelopmentBrandskyddsHanna

Anmälan till mig på annie.eriksson@campusroslagen.se

 

 

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson