logo

Fika med Campus & examen närmar sig

maj 8, 2023
examen
Share:

Superhäftiga utbildningar till Norrtälje

En vecka med spännande möten har passerat. Samarbeten med fantastiska kollegor för att skriva dokument och policys. Tango projektet rullar också på och jag funderar över hur det skulle kunna planeras. Vart det stora växthuset ska stå.

Jag hjälper även två anordnare att skriva ansökan till MYH. Går det igenom så blir det ytterligare två superhäftiga utbildningar till Norrtälje.

Examen för Akvaponiingenjörer

Examen för den första kullen Akvaponiingenjörer närmar sig. Har suttit och lyssnat på min kollega Frida när hon har LIA-samtal över hela Sverige. Vilka fantastiska arbeten som de är med och driver. Designar och bygger anläggningar över hela landet. Det är även studerande i Sidney Australien, yrkesgruppen växer. Vilken fantastisk resa denna utbildning har gjort. Så den 17 maj examineras 20 nykläckta Akvaponiingenjörer. Stort grattis till er!

Ansök till Akvaponiingenjör

akvaponi

Läs mer om Akvaponi

Ny föreläsning i höst och Magnus Uggla

Har även lyckats boka en helt fantastisk föreläsare till hösten. Återkommer mer om den föreläsaren framöver, vi får se om vi kan göra något speciellt kring den föreläsningen.

Nu väntar AW på Culinar med Magnus Uggla cover. Undrar om någon blir “Kung i baren”?

Culinar kök & catering

Fika med Campus – 11 maj

På torsdag den 11 maj har vi Fika med våra hyresgäster på Campus. Det är så häftigt att ta del av allas berättelser. Kvantfysik, teologi, tillverkning av teleskop, stadsplanering. Alla länder som vi får lära oss mer om. En underbar gåva. Så tacksam över mitt fantastiska arbete.

fika med campus

Ha det bra!

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson