Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Ersim är ny lokalvårdare

Publicerat:

Möt vår nya kollega Ersim

Den 19 september välkomnade vi en ny kollega till Campus Roslagen. Ersim Avdo är ny lokalvårdare hos oss och har en lång erfarenhet inom yrket och är ett härligt tillskott till vårt team.

Innan Ersim anslöt sig till oss på Campus Roslagen, jobbade han som gruppledare på ett företag som jobbar med service och lokalvård. Där hade han en ledande roll som innebar att han ledde arbetsgruppen, planerade scheman och utförde lokalvård. Ersims erfarenheter som gruppledare är en stor tillgång för oss här på Campus Roslagen.

”Jag kom till Sverige 2007 och har sedan dess arbetat med lokalvård vilken jag trivs väldigt bra med.”

Rimbo har blivit det nya hemma

2018 togs beslutet att flytta från Täby till Rimbo. Där bor han nu med fru och tre barn. Rimbo har verkligen blivit en plats där de stormtrivs. Att vara en familjefar är en viktig del av Ersims liv, och han tillbringar mycket av sin fritid tillsammans med sina nära och kära.

Utöver att vara en familjefar ägnar han sig åt flera passioner. Ersim är en engagerad fotbollstränare för barn i Rimbo IF. Vidare har han även en kärlek till resor, musik och matupplevelser.

Campus Roslagen bostäder

Varför Campus Roslagen?

Efter att kommit i kontakt med Campus Roslagen genom sin tidigare arbetsgivare, kände Ersim att det var ett naturligt nästa steg inom arbetslivet. En stor anledning till att han sökte tjänsten var för att han uppskattade den positiva atmosfären på Campus. Han sätter även ett stort värde i att må bra och känna sig uppskattat på sin arbetsplats, vilket han verkligen känner att han gör.

”På Campus Roslagen finns en otroligt positiv atmosfär och det var något som bidrog till att jag sökte mig hit. Alla hjälps åt och det finns en trevlig gemenskap.”

Arbetet kräver noggrannhet och eget ansvar

Efter många år i yrket känner Ersim sig trygg i sin roll. En roll som kräver noggrannhet, professionalism och ett stort eget ansvar. Då ingen dag är den andra lik, gäller det att kunna vara flexibel och lösningsorienterad. Jobbet som lokalvårdare handlar om så mycket mer än att bara städa – det handlar om att skapa en hälsosam och inbjudande miljö för alla att leva och arbeta i.

Vill du komma i kontakt med Ersim?

Här hittar du Ersims kontaktuppgifter.