Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

En tillbakablick

Publicerat:

Semester!

Veckans (och årets) återblick

I morse när jag åkte in till jobbet och summerade veckan för att sammanställa i bloggen kom jag på att jag har flera årsdagar nu i augusti. Både bra och dåliga.

I augusti har jag varit 20 år på platsen Campus Roslagen och ett år i bolaget Campus Roslagen AB.

Campus Roslagen aktiviteter 2023

Avklarade uppgifter under mitt första år

Så en tillbakablick på mitt första år i bolaget. Mitt första uppdrag var att stötta skrivandet av ansökan till Akvaponiingenjör. Som tur var gick den igenom. Det hade inte varit kul att vara den som la ned den utbildningen. Fler och fler får upp ögonen för hur vi odlar vår mat och just denna typ av matproduktion bara växer och fler och fler får upp ögonen för denna utbildning. Senare hjälpte jag till då Folkets Hus anordnade en biokväll på grusplanen för EPA-traktorförare. Vi från Campus var där och berättade om våra utbildningar. Har haft möten med flera entreprenörer om att starta utbildningar. Vi har hjälpt till att skicka in två ansökningar till MYH med bas i Norrtälje kommun.  Jag har jagat en svetsare till en delkurs i en YH-utbildning, det var inte lätt.  Utöver det har jag börjat rida.

Ett annat roligt minne från året som gick är föreläsningen vi anordnade tillsammans med Pelle Sandstrak, som blev en mycket lyckad kväll. I oktober kommer en till spännande föreläsare! Tillsammans med underbara Katrin har vi startat “Fika med Campus”. Torsdagar varannan vecka bjuder vi in till fika med alla våra hyresgäster. Både om du hyr en lägenhet eller om du hyr en företagslokal. Förutom allt detta har vi deltagit på utbildningsmässor, lärt mig om GDPR och kontinuitetshantering, delat ut julklappar och “Alla hjärtans dag-påsar”.

Fantastiska möten med inspirerande människor

Men framförallt har jag haft möten. Möten med en massa underbara och fantastiska människor. Hyresgäster, entreprenörer, studerande, utbildningsanordnare och nya kollegor. Dessa möten berikar mitt arbetsliv, och jag ser fram emot ett år till. Har några tankar och idéer som jag ska försöka sälja in till VD. Vi börjar med en föreläsningsserie så håll ögonen öppna på våra sociala medier!

Nu tar jag semester några dagar.

Önskar alla en fortsatt härlig sommar!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson