Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Sarah är vår nya Ekonomi och förvaltningsadministratör

Publicerat:

Möt vår nya kollega Sarah

Tidigare detta år hälsade vi en ny kollega välkommen till Campus Roslagen. Sarah Carlson är vårt senaste tillskott och har axlat den nya rollen som Ekonomi och förvaltningsadministratör. Med en mångsidig bakgrund och senast i en roll att avveckla ett stort bolag, är hon en välkommen tillgång.

Jag hade fått höra att Campus Roslagen är en sån fin och trevlig arbetsplats – så när jag såg att en tjänst låg ute så tvekade jag inte att söka!

Ny roll på Campus Roslagen

Sarah har axlat en roll som är både ny och under utveckling på Campus, vilket hon finner både utmanande och stimulerande. Som ekonomi- och förvaltningsadministratör ligger hennes huvudsakliga ansvarsområde i att hantera administrativa uppgifter kopplade till ekonomin. Men hennes roll stannar inte där – en del av hennes arbete innefattar också viss verksamhetsutveckling. Tillsammans med sina närmsta kollegor, Frida, VD, och Anna, ekonomiansvarig, strävar de efter att bland annat utveckla arbetsmiljön och skapa effektivare arbetsprocesser.

Engagemang i utveckling och hållbarhet

Sarah ser med stor förhoppning på sin nya roll och är redan engagerad i utvecklingsarbetet, något hon verkligen brinner för. Hennes starka intresse för nätverkande och verksamhetsutveckling driver henne framåt, och hon hoppas kunna bidra ännu mer inom dessa områden. Särskilt engagerar hon sig i hållbarhetsutveckling, både ur ett miljömässigt och socialt perspektiv.

Med en naturlig förmåga att strukturera, organisera och se saker ur ett övergripande perspektiv, är Sarah väl förberedd för att ta sig an de utmaningar som kommer med hennes nya roll. Hon ser fram emot att bidra till verksamhetens utveckling inom olika områden och att vara en del av Campus Roslagens framtida framgångar. Sarah ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas i sin roll.

Jag älskar att bo i Norrtälje och beundrar det lokala näringslivets samarbetsvilja och engagemang för orten. Det är en av sakerna jag verkligen uppskattar med Campus Roslagen – vårt fokus på att använda våra lokala resurser i första hand.

Alla jobbar mot samma mål

Det bästa med jobbet, enligt Sarah, är gemenskapen och atmosfären. Att arbeta tillsammans med kollegor som inte bara är professionella utan också stöttande och engagerade gör varje dag på Campus Roslagen till en fröjd. En annan aspekt som Sarah lyfter är kontakten med hyresgästerna. Att få möta och interagera med så många olika människor från hela världen är en källa till ständig inspiration.

Här är det en öppen och välkomnande atmosfär. Man känner sig som hemma och kan vara sig själv. Alla strävar mot samma mål, och det är uppenbart att varje medarbetare är stolt över sitt arbete.

Sarah

Vill du komma i kontakt med Sarah?

Här hittar du Sarahs kontaktuppgifter.