Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Campusdagen, Tango-W och examen

Publicerat:

Torsdag 20 juni

Campusdagen

Den 7 september 2024 så kör Campus Roslagen Campusdagen för andra året. En gång är ingen gång tre är en tradition. Får se om vi lyckas få det till en tradition. I år utökar vi med ett Gaming-event. Vi kommer att anordna en tävling där vi även får en moderator som guidar oss icke spelande genom spelet. I en annan sal kommer vi att livesända en match mellan två spelare där den ena spelaren sitter i Malmö och den andra sitter här på Campus. Det kommer att bli superhäftigt men jag är så nervös över tekniken. Joel som ska spela här på Campus bara skrattar åt mig och säger åt mig att chilla. Jag ser verkligen fram emot detta.

Dubbla workshops

I maj hade vi två workshops på samma dag. På förmiddagen politiker och tjänstemän och på eftermiddagen entreprenörer och invånare i kommunen. På Campus dagen kommer vi att presentera våra framsteg med Tango-W projektet. Vi har hittat platsen som är lämplig för att ordna någon form av odling på och att bygga ett växthus. Många bra förslag såg dagens ljus på de båda tillfällena. Det går även att ordna en park och odling av andra växter. Det kommer mer info på Campusdagen om projektet och om målen för Tango-W projektet.  

YH-examen

De yrkeshögskoleutbildningar som bedrivs här på Campus Roslagen har nu tagit examen. KYH, TUC och Akvaponiingenjörer. Vi på Campus Roslagen önskar er alla ett stort grattis och ett stort lycka till med era nya mål.  

Camp Roslagen

Torsdag den 20 juni är det avslut på Camp Roslagen. Vi kommer att vara på plats och uppleva den fina paraden med alla barnen och ledarna. All heder åt Amanda Rangemo med team som styr upp detta event. Det ger en fantastisk möjlighet för barn att prova på och få möjlighet att hitta ett sätt att utöva någon form av rörelse. 

Midsommarafton

Sveriges andra nationaldag är den även kallad. Vår älskade midsommar.

Önskar alla en härlig sommar och en solig midsommar!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson