logo

Campus Roslagens resa och sommaren är snart här!

maj 16, 2023
vitsippa
Share:

Utvecklingen på Campus Roslagen

Denna vecka har jag bistått min chef med diverse uppgifter till styrelsemöten. Bland annat har jag fått leta bilder och hittade tidningsurklipp om Campus Roslagen och den resa som området har haft sedan 2001. Det har gått både upp och ned, men framförallt så går det framåt. Det är på Campus Roslagen som utveckling sker!

Jag gjorde en sammanställning av antal utbildningar, klasser och antal studerande från 2018 till 2024. År 2018 hade vi 5 utbildningar, 2024 kan vi ha 26 om alla ansökningar går igenom. Snacka om utveckling och möjligheter till utveckling för oss som bor i Norrtälje kommun.

Norrtälje under sommaren

I torsdags på vårt fika med Campus pratade vi om hur Norrtälje expanderar på sommaren. Jag, som infödd i kommunen, och har gått i skola i Norrtälje och på landet. Menade att det kom så mycket folk på sommaren. Man kan inte gå som man vill, det blir köer i butiker, parkering är svårt att hitta och det kommer att bli ännu svårare i sommar.  Varpå vår vän från Kenya ligger dubbelvikt av skratt. Det visade sig att den lilla kuststaden Mombasa med ca 1 miljon invånare upplevde samma sak när turister från huvudstaden Nairobi kom på semester. Då kunde inte invånarna i Mombasa gå i sin takt som de är vana vid!

För övrigt så är det helt fantastiskt här på Campus just nu. Alla vårblommor och fruktträd. Löparspåren ligger torra och fina. Gatorna är sopade och inbjuder till in-line åkning.

Annie Eriksson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson