Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Campus fullt av liv

Publicerat:

Denna vecka har Campus varit fullt av liv!

Rädda Östersjön

Kommunens åttondeklasser har fått lära sig om Östersjön och hur vi bäst ska kunna skydda denna unika miljö. Ca 500 studerande med lärare har fått info från UCV, Erkenlabbet, Norrtälje Naturvårdsstiftelse och WWF.

Sponsorer för projektet är Roslagens Sparbank, Roslagens Sparbanks Stiftelser och ICA Kvantum Flygfyren.  Så härligt att äntligen få anordna den här typen av evenemang på Campus igen.

Aktiviteter Campus Roslagen

Rädda Östersjön dagarna. Bilder: Roslagens Sparbank

Drive-in bio för Epatraktorer

Lördagen den 27 augusti anordnade Folkets Hus tillsammans med Yankee Ranch en utebio för alla Epatraktor ägare i Norrtälje. Filmen visades på en gigantisk stor duk som stod uppställd på grusplanen vid Note. Vi från Campus passade på att dela ut lappar om möjligheter med yrkeshögskoleutbildningar och att det finns flera möjligheter till vidareutbildning på Campus.

Lunchträning med Friskis & Svettis

Första tisdagen i september inledde vi vår septemberträning med Friskis och Svettis. Under samtliga tisdagar i september kommer vi bjuda våra studerande, boende och hyresgäster på gympa. Här ser du  en stilstudie av VD och ordförande. Det känns väldigt bra med en aktiv VD och styrelseordförande.

Friskis&Svettis Campus Roslagen

/ Annie Eriksson