Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Senaste inläggen

Trygghet

Finalister i Årets Stjärna 2024

17 maj 2024 Nytänkande och inspirerande initiativ Studentbostadsföretagen har ett

campus

Tango-W, yrkeshögskola, mejl och sociala medier

Ett år kvar på Tango-W projektet. Nu kraftsamlar vi för att få det i hamn. Vi har hittat den perfekta platsen där ett framtida växthus med plats för en marknadsplats för alla fantastiska hantverkare.

Campus Roslagen - studentlägenheter

Ansökan till myndigheten för yrkeshögskolan

Hej alla företagare i Norrtälje- och angränsande kommuner! Här är er chans att vara med och påverka årets ansökan till Myndigheten för Yrkeshögskolan och därigenom säkra era företags framtida kompetensbehov.

biljardbord

Mässa, biljardrum och Campus Talk

Annie bloggar om den senaste tiden på Campus Roslagen. Allt från Mässan på Åland till biljardrum och Campus Talk. Läs mer!

LIA – möjligheten som öppnar dörrar och ger erfarenhet

Sophie Finke, en 34-årig blivande Fastighetsingenjör, delar idag med sig av sina erfarenheter om LIA (lärande i arbete) hos oss på Campus Roslagen.

Omställningsstudiestödet

För dig som befinner dig mitt i arbetslivet och som vill  börja studera, kan omställningsstudiestödet vara en ovärderlig resurs. Läs mer!

innocamp

InnoCamp

Annie delar med sig om deras resa till Norge. I denna blogg berättar hon mer om besöket på InnoCamp i Steinkjer. Läs mer!

Norge

Erasmus och Nordplus Junior

Resa till Norge för lite studiebesök i vårt samarbetsprojekt Erasmus och Nordplus Junior. Mycket givande resa!

Händer ihop

Omställningsstudiestöd och CSN

Annie bloggar om omställningsstöd och CSN, akvaponi och olika utbildningar. YH-kurser som du kan läsa utan att gå en hel utbildning m.m.

Riktat upprop till alla företagare

Annie bloggar om den senaste veckan. I denna blogg kan du bland annat läsa om vikten att du som företagare hör av dig med vad du önskar.

Digitala möten och utbildningsdagar

Annie bloggar om den senaste veckan. Digitala möten, studenbostäder, fika med Campus, frukostföreläsningar och mässa på Rodengymnasiet!

Varför YH-utbildning?

Är du intresserad av att börja studera? Kanske är det dags för en ny karriär? På Campus Roslagen erbjuder vi flertalet YH-utbildningar.