Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Senaste inläggen

Campus Roslagen - studentlägenheter

Tips till nya YH-studenter

Att börja studera är en spännande och omvälvande tid. Vi på Campus Roslagen är glada att välkomna dig och vill ge dig de bästa förutsättningarna inför terminsstarten. Här har vi samlat viktig information och praktiska tips för att du ska vara så väl förberedd som möjligt inför din yrkesutbildning.

Sommartider

I år lämnades det in 1273 ansökningar mot förra årets 1258 ansökningar. Yrkeshögskolan har ett mål satt från regeringen att växa med 15 % på tre år. Men med antalet inkomna ansökningar, och det antal utbildningar som redan är beviljade och igång, så är det fortfarande bara en tredjedel av alla ansökningar som blir beviljade att få starta till hösten 2025.

midsommarkrans

Campusdagen, Tango-W och examen

Den 7 september 2024 så kör Campus Roslagen Campusdagen för andra året. En gång är ingen gång tre är en tradition. Får se om vi lyckas få det till en tradition. I år utökar vi med ett Gaming-event. Vi kommer att anordna en tävling där vi även får en moderator som guidar oss icke spelande genom spelet.

Sarah är vår nya Ekonomi och förvaltningsadministratör

Tidigare detta år hälsade vi en ny kollega välkommen till Campus Roslagen. Sarah Carlson är vårt senaste tillskott och har axlat den nya rollen som Ekonomi och förvaltningsadministratör. Med en mångsidig bakgrund och senast i en roll att avveckla ett stort bolag, är hon en välkommen tillgång.

Akvaponi, marknadsafton och webbinar

Det här med att sätta mål är knepigt. Man sätter ett mål och klarar av det sedan är man nöjd och släpper. När man borde steppa upp sin målbild och nå nästa nivå av sitt satta mål. Just denna insikt har drabbat mig denna vecka.

Trygghet

Finalister i Årets Stjärna 2024

Studentbostadsföretagen har ett pris för nytänkande och inspirerande initiativ på temat kundnöjdhet som genomförts det senaste året. Där var vi med i finalplats med “Fika med Campus”. En aktivitet som vi genomför tillsammans med våra hyresgäster.

campus

Tango-W, yrkeshögskola, mejl och sociala medier

Ett år kvar på Tango-W projektet. Nu kraftsamlar vi för att få det i hamn. Vi har hittat den perfekta platsen där ett framtida växthus med plats för en marknadsplats för alla fantastiska hantverkare.

Campus Roslagen - studentlägenheter

Ansökan till myndigheten för yrkeshögskolan

Hej alla företagare i Norrtälje- och angränsande kommuner! Här är er chans att vara med och påverka årets ansökan till Myndigheten för Yrkeshögskolan och därigenom säkra era företags framtida kompetensbehov.

biljardbord

Mässa, biljardrum och Campus Talk

Annie bloggar om den senaste tiden på Campus Roslagen. Allt från Mässan på Åland till biljardrum och Campus Talk. Läs mer!

LIA – möjligheten som öppnar dörrar och ger erfarenhet

Sophie Finke, en 34-årig blivande Fastighetsingenjör, delar idag med sig av sina erfarenheter om LIA (lärande i arbete) hos oss på Campus Roslagen.

Omställningsstudiestödet

För dig som befinner dig mitt i arbetslivet och som vill  börja studera, kan omställningsstudiestödet vara en ovärderlig resurs. Läs mer!

innocamp

InnoCamp

Annie delar med sig om deras resa till Norge. I denna blogg berättar hon mer om besöket på InnoCamp i Steinkjer. Läs mer!