Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Finalister i Årets Stjärna 2024

Publicerat:

17 maj 2024

Nytänkande och inspirerande initiativ

Studentbostadsföretagen har ett pris för nytänkande och inspirerande initiativ på temat kundnöjdhet som genomförts det senaste året. Där var vi med i finalplats med “Fika med Campus”. En aktivitet som vi genomför tillsammans med våra hyresgäster. Fler och fler kommer och vi lär känna våra hyresgäster och de lär känna varandra. När det var strömavbrott i vintras stämde man träff och spanade på stjärnorna.

Årets Stjärna

Nu vann vi inte årets stjärna i år men bara att vara med bland de tre finalisterna är stort. Årets NKI undersökning visar på att vi ligger rätt vad gäller lägenheter och området. Alla de förbättringar som har genomförts ser hyresgästerna med positiva ögon på.

Sista året med Tango

På fredag är det dags för workshops nr 2 och 3 i ordningen av de workshops som ska anordnas i projektet. Nu finns en plan som tillsammans med tjänstemän, politiker och entreprenörer ska finslipas. När det väl blir aktuellt med att sjösätta en plan för hållbar odling och en marknadsplats för kommunens entreprenörer inom lokal odling så finns en genomarbetad plan.   

Tango-W

Färdiga med utbildning

De närmaste veckorna är det dags för avslut och examen för de klasser som nu har lagt två år av studier här på Campus Roslagen. Vi säger ett stort och varmt välförtjänt grattis till Akvaponiingenjörer klass 22, Fastighetsingenjörer klass 22, Front End Developer klass 22, Byggproduktionsledare klass 22, Solenergiprojektör klass 22 samt Redovisningskonsult klass 22.

Trevlig helg!

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson