Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Ansökan till myndigheten för yrkeshögskolan

Publicerat:

Din röst behövs: var med och påverka utbildningarna på Campus Roslagen

Hej alla företagare i Norrtälje- och angränsande kommuner!

Här är er chans att vara med och påverka årets ansökan till Myndigheten för Yrkeshögskolan och därigenom säkra era företags framtida kompetensbehov. Vi på Campus Roslagen strävar ständigt efter att erbjuda utbildningar som är relevanta för den lokala arbetsmarknaden.

Årligen ansöker vi om att få starta nya yrkeshögskoleutbildningar, och i år är inget undantag. Men för att vi ska kunna erbjuda de rätta utbildningarna behöver vi ert stöd som näringsidkare. Er återkoppling är av stor vikt för att vi ska kunna identifiera det uppskattade behovet av nyutbildade inom era branscher de kommande åren. Genom ert deltagande i ansökan till Myndigheten för Yrkeshögskolan säkrar ni som bolagsägare upp kompetensbehovet för att kunna växa och ta nästa steg enligt era 5-årsplaner.

Vi vill uppmana er att ta några minuter till att svara på några frågor. Det kan vara en av de bästa investeringarna ni gör för er framtid. Genom att göra er röst hörd bidrar ni till att säkerställa att ni får rätt kompetens till era branscher.

Klicka på de olika utbildningarna för att komma till enkäten:

➡️ Facility Manager
➡️ Python Programmerare
➡️ Account Manager
➡️ Specialistundersköterska inom vård och omsorg av äldre

Vi har även möjlighet att söka utbildningarna: Elkraftstekniker, Kyl- och värmepumpstekniker, Redovisningskonsult.

Ditt deltagande och dina åsikter är avgörande för att forma framtidens utbildningsmöjligheter på Campus Roslagen. Tack för ert engagemang och ert stöd!

Frågor eller mer information?

Kontakta utbildningskoordinator Annie Eriksson:

annie.eriksson@campusroslagen.se
0176 – 28 61 64