Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Anna – Ekonomiansvarig på Campus Roslagen

Publicerat:

Säg hej till Anna – Ekonomiansvarig på Campus Roslagen AB

I september 2022 välkomnade Campus Roslagen Anna Gunnedal till teamet! Anna arbetar som ekonomiansvarig och kommer senast från Norrtälje Vatten och Avfall (NVAA) där hon jobbade som Controller.

Anna har lång erfarenhet från liknande uppdrag och har även arbetat på Norrtälje kommun och innan dess som redovisningskonsult. Anna bor tillsammans med sin familj, sambo och två barn, i Räfsnäs på Rådmansö. Ursprungligen kommer Anna från Stockholm men har alltid haft sommarhus i kommunen. Hon pluggade till Civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg.

”Jag har alltid haft sommarhus i Roslagen, så att flytta till Norrtälje kändes naturligt.”
-Anna Gunnedal

Hur ser rollen som ekonomiansvarig ut?

Just nu fyller Anna sina dagar med årsbokslut, prognoser, budgetfrågor och resultatuppföljning. Erfarenheten från kommunen och från NVAA kommer väl till pass i arbetet på Campus Roslagen AB. Rollen kräver att man kan räkna på hyresgästanpassningar och det finns en momsproblematik kopplad till mixen av lokaler och studentbostäder som är en aning komplicerad.

”Fastighetsbiten är spännande och ny för mig. Jag lär mig mer och mer hela tiden.”

Annas närmaste kollegor är de övriga i ekonomiteamet, Eleonor och Fredrik. Men rollen innebär även ett nära samarbete med VD Frida och resten av personalen.

Den övergripande rollen tilltalade Anna

När Anna såg annonsen för jobbet som ekonomiansvarig på  Campus Roslagen kände hon att rollen skulle passa henne. Den kombinerade den roll hon hade just då med hennes tidigare arbetslivserfarenhet på ett bra sätt. Rollen är övergripande, vilket tilltalade Anna, eftersom hon uppskattar att få arbeta med varierande uppgifter inom ekonomi.

”Jag var egentligen inte alls ute efter att byta jobb, men det kändes ändå som detta passade mig väldigt bra. Jag fick även ett väldigt bra intryck under intervjun. Campus Roslagen är ett trevligt företag och alla kollegor är jättetrevliga.”

Campus Roslagen i Norrtälje

En bra gemenskap och ett öppet klimat är viktigt

Anna uppskattar och värdesätter känslan och arbetsklimatet på Campus Roslagen högt. Alla kollegor har ett öppet och varmt bemötande gentemot varandra.

”Arbetsklimatet är väldigt öppet och transparent här på Campus Roslagen. Här bemöts alla på ett likvärdigt sätt. Det tycker jag är viktigt.”

För Anna är det viktigt att alla trivs. Och på Campus innefattar det allt från anställda till företagare, hyresgäster och studenter. Alla kan, vill och får bidra till att utveckla och stärka Campus Roslagen som bolag och alla inom bolaget kan vända sig till alla. Det ser Anna som en enorm styrka.

Utveckling och förbättring en röd tråd

Anna tycker det är väldigt roligt med problemlösning, att utveckla och förbättra. Här på Campus Roslagen får hon lära sig nya saker och hela tiden utvecklas själv, vilket även går i linje med vad Campus står för.

Här hittar du Annas kontaktuppgifter.