Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Alla hjärtans dag och fika med Campus

Publicerat:

400 Alla hjärtans dag-påsar till våra hyresgäster

Två saker som Campus gör med förhoppning att hyresgästerna känner att vi vill att alla ska trivas här under tiden man studerar och bor här. Till alla hjärtans dag packade vi nästan 400 påsar med fralla och chokladhjärtan som sedan delades ut till lägenheterna. Tur för mig så tog fastighetsskötarna på sig ansvaret att dela ut påsarna.

Semla fika Campus Roslagen

Möt dina grannar på Fika med Campus

Naturligtvis kan vi inte stanna där utan provar ännu ett grepp för att hyresgästerna ska lära känna varandra och oss. Varannan torsdag träffas vi i lobbyn och pratar om allt och inget. Vi tar en gemensam fika och bara umgås. Nästa träff är den 2 mars kl 17:00. Denna veckas möte hade vi tema “semla”. Vi fick samtidigt en bekräftelse på att frallan var uppskattad en vanlig tisdag i februari.

Läs mer om Fika med Campus här.

Systrarna matjord Campus Roslagen

I onsdags fick vi en föreläsning av och om Syresatta möten. Ett mycket bra och ännu så länge unikt koncept. Testade upplägget vid fikat och det finns nog en möjlighet att nästa möte som Campus håller kan ske i skogen. Systrarna Matjord bjöd på en kulinarisk lunch med en dillmajonnäs som var himmelskt god.

Annie

annie.eriksson@campusroslagen.se

Annie Eriksson