Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Aktiviteter på Campus Roslagen

Campus Roslagen passar dig som vill studera och samtidigt bo på en plats där det finns gott om olika aktiviteter som fotbollsplaner, vandringsleder, beachvolley och mycket mer.

Aktiviteter sommar, höst, vinter och vår

Hos oss finns allt från fotbollsplaner till tennisbana, beachvolleyplan och till och med en eventbana. Här finns vackra vandringsleder utrustade med Hitta-ut-kontroller och fantastiska vyer att njuta av oavsett om du springer eller går. Givetvis finns ett helt gäng med grillplatser för den som vill göra en heldag och njuta av allt som Campusområdet har att erbjuda.

Vandringsleder på Campus Roslagen

I Nordrona (området bakom Campus Roslagen) finns fantastiska vandringsspår som sköts av OK Roslagen. Välj själv om du vill gå 2,5 km, 5,6 km eller 7 km. Vyerna är alldeles magiska – från ängar och sandstigar till kohagar och vackra klippiga partier runt Lommaren. Här får du verkligen känslan av att vara i vildmarken, även om du bara är några kilometer från centrala Norrtälje.

HittaUt karta Nordrona Norrtälje

Gör vandringen roligare med Hittaut

Från april till september kan du göra vandringen roligare genom att samtidigt som du springer eller går samla Hittaut-kontroller. Hittaut låter dig hitta checkpoints i din näromgivning – endera genom att hämta en hittaut-karta eller genom att ladda ner Hittaut-appen. Hittaut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret så du kan ge dig ut och orientera när du vill. Gå spring eller cykla – det väljer du!

Läs mer om hittaut här.

Flera grillplatser i trivsamma miljöer

Givetvis har vi även ett antal grillplatser på Campusområdet. Vill du ha det i mer civiliserad miljö har vi två grillplatser på själva Campusområdet. Det finns även två trevliga grillplatser på vandringslederna. Ta med dig familjen och packa ner korv med bröd, marshmallows eller någonting annat gott och gör en heldagsutflykt!

Fiska i Lommaren

Om du gillar fiske är även detta möjligt på Campusområdet. Allt fiske förutsätter givetvis fiskekort, men idag är det väldigt lätt att ordna fiskekort. Du kan köpa fiskekortet online på fiskekort.se. Det finns flera vackra ställen där du kan ställa dig och fiska vid Lommarens strand och samtidigt njuta av vacker utsikt, tystnad och den fantastiska svenska naturen.

Eventbana för de våghalsiga

Ja, du läste rätt. På Campus finns en eventbana eller en så kallad höghöjdsbana.

På eventbanan kan skolgrupper, företag, föreningar eller privatpersoner utmana sig själva i att testa sina gränser. Eftersom det finns säkerhetsföreskrifter för höghöjdsbanor behöver du boka detta på förhand via eventbanan.se.

Eventbana vid Campus Roslagen

Bollsport de lux med allt från fotbolls- till volleyplan

På Campusområdet finns det någonting för alla. Därför är vi måna om att se till att våra tennis-, fotbolls- och beachvolleyplaner tas omhand. Fotbollsplanen är öppen att använda för vem som helst, samma gäller tennisplanen. Ta dock med dig egna bollar och racket. Vi har även två volleyplaner som du och dina spelkompisar kan nyttja. Även här bör du ha med dig egen boll.

Picknick

Gräsplaner för picknick och lugn återhämtning

Uppe hos oss finns även stora öppna gräsfält där du kan njuta av en lugn picknic, kasta boll, läsa en bok eller leka med hunden. Området är stort och fullt av möjligheter och vi vill gärna att det nyttjas av så många som möjligt.

Här finns alla förutsättningar för att ha en fantastisk friluftsdag med familjen, kompisgänget, jobbet eller föreningen.

Restaurang, café och mataffär bara några steg bort

På Campusområdet finns restaurang Culinar där du kan käka lunch eller beställa pizza från Pizza express. Dessutom ligger Norrtäljeportens handelsområde bara en bit ifrån och där finns såväl mataffärer som caféer och fantastiska lunchrestauranger med härliga bowls och hälsosammare luncher.

Har ni frågor är det bara att höra av sig så berättar vi mer om vad som finns tillgängligt på området!

Vi önskar er härliga stunder på området runtom Campus Roslagen!