Translate

Translate using Google Translate. Campus Roslagen is not responsible for the accuracy of the translation.

Trygghetsvandring 18/11

Publicerat:

Trygghetsvandring på Campus Roslagen 17:30-19:30

Nu är det dags för vår årliga trygghetsvandring på Campus Roslagen! Vi bjuder in alla boende, hyresgäster, studerande och andra som vistas på campusområdet dagligen, att medverka. Den 18 november samlas vi för att tillsammans skapa en tryggare och trivsammare miljö. Vi ses kl. 17:30 vid Evert Taubs gata 1, och avslutar kvällen med pizza på Pizza Express, Restaurang Culinar.

Varför delta i Trygghetsvandringen?

Du som vistas här dagligen vet bäst vilka platser som känns otrygga och vad som kan göras för att förbättra dem. Genom att delta i trygghetsvandringen bidrar du till en säkrare miljö, både för dig själv och andra på området. Men det är inte bara en möjlighet att påverka – det är också en chans att umgås, diskutera förbättringar, och ha en trevlig stund tillsammans med oss på Campus Roslagen AB och andra hyresgäster.

Kvinna framför byggnad äter ett äpple

Syftet med Trygghetsvandringen

Vi arrangerar trygghetsvandringen för att skapa och bevara säkerheten och trivseln här på Campus Roslagen. Tillsammans med dig som bor eller arbetar här vill vi lyssna på dina tankar och idéer om hur vi kan göra campusområdet tryggare. Din medverkan är en viktig del i vårt arbete för en bättre miljö, där vi alla har ett gemensamt ansvar för att skapa en trygg plats att vistas på.

Vem kan delta?

Alla som bor, arbetar eller ofta vistas på campus är välkomna att delta. Trygghetsvandringen arrangeras i samarbete med Trygg i Norrtälje kommun, Polisen, Securitas och K9narc-sökhundar. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Anmäl dig nu!

För att vi ska kunna förbereda och se till att det finns pizza till alla, ber vi dig anmäla dig senast den 15 november. Kom ihåg att det är ditt tillfälle att både bidra till något viktigt och samtidigt få en trevlig kväll med pizza och goda samtal!

Vi ses på trygghetsvandringen den 18 november!

Anmäl dig till Trygghetsvandringen HÄR!

För frågor, kontakta Katrin Karlsson på katrin.karlsson@campusroslagen.se